Nathaniel
Lille gullet mitt
Driver å tester ut PS på nye måter, er fornøyd med resultatet selv
Bildet inngår i albumet Nathaniel - Vakre lille guttungen min:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-16 23:04:08
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Sigma 70-300mm APO DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anne-Grethe S.

Hei Elisabeth

Flott gut du har, da.... og dei nydelege augene.
Eg likar det tette utsnittet du har valgt i V1. V2 blei litt for tett og litt kjedeleg til dette bildet, synest eg.
Skarpheten på augene er i alle fall ingen ting å seie på. Supert! Likar at det blir uskarpt ellers.
Kva for lys har du brukt? Eg synest lyset blei litt flatt. Er det blitz rett på? Nei, det er kanskje ikkje det heller. Da ville eg vel ha sett skyggen under haka. Eg har ikkje så god greie på det men personleg likar eg litt ''småskyggar'' i ansiktet til slike små. Veit ikkje heilt om du skjønar kva eg meinar. Dette bildet er eit eksempel
bilde nr. 159350


Du skriv at vi skal være ærlege... Det er eg her som i alle andre kommentarer:-)


Mvh
Anne-Grethe
Elisabeth J.

Hei og tusen takk for kommentar:) Ja, han er en nydelig gutt.hehe Ja, er enig i utsnittet, v2 var mest bare for å sjekke om jeg fikk litt kommentarer, da bildet har ligget ute en stund uten tilbakemeldinger. Lyset er enkelt mye naturlig lys fra flere vinduer og i tillegg en ekstern blits rettet mot taket. Har jobbet litt med kontrasten i PS og syntes dette ble det det mest ideele etter min smak, pluss at jeg da slapp at øynene ble så veldig mørke. Men jeg kan prøve å legge på litt curves utenom øynene og se om jeg får litt mer liv i bildet da. Skal ta en titt på bildet du henviser til, og igjen tusen takk for kommentar:)
Mvh Elisabeth
Anne-Grethe S.

Sidan det er kontrasten du har justert på, ville eg gått tilbake til originalen og justert mindre på kontrasten. Kanskje berre litt i curves. Ein veldig svak S pleier å være nok på mine (etter mi dømmekraft, da)
Eg ville ikkje ha justert i curves i tillegg til det du allerede har gjordt.

Ja, det er kjedeleg å ikkje få kommentarer. Så mykje arbeid ein legg ned og så er ein kjempespent på om det virkeleg er så bra som ein trur sjølv. Kjenner til det:-)


Mvh
Anne-Grethe
Elisabeth J.

Hm, mente ikke selve kontrasten, men har brukt curves for å få mer kontrast i bildet ja. Bruker som regel denne s kurven, men kommer litt an på hva jeg ønsker ut av bildet da selvsagt.

Ja, er alltid spent på kommentarer fra andre, er så fort å se seg blind på små ting når man jobber med et bilde, så da kan det være greit å bli tipset om det. Jeg tar meg sjelden nær av kritikk, så lenge den ikke er ment direkte destruktiv. Alt som er konstruktivt suger jeg til meg og prøver å låse inne i hukommelsen til neste gang, selv om det noen ganger skal litt til for at det blir sittende.hehe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu