Camilla
Enda ei søt lita prinsse. Det er en liten utfordring å ta bilder av de søte små, men når man endelig treffer, så er det ekstra kjekt. Håper dere også liker det : )
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF-S NIKKOR 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annetsees best i fullskjerm
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger610
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125813} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei.
Fint bilete med ein bra perspektiv, men eg likar ikkje den overgangen frå kvitfarge til magen på jenta. Synes heller at kroppen skal ende heilt nede i biletramma.
Ho har nokre blitzrefleksar (?), 3-4-5 kvite prikkar rundt hennar venstre auge som forstyrrar litt. Veit heller ikkje om eg likte at ho både hadde armband og halsband. Vart litt rotete. Men for all del, du er mykje betre å ta bilete enn meg :-)
Avsluttet .

*eit* bra perspektiv.

Sjekka ut ein del av bileta dine, mykje fint.
Kenneth P.

Flott og nært barneportrett. Er litt enig om at det ikke burde vært duset ut til hvitt i nedkant.
Camilla S.

Kjempe søtt bilde, er også enig ang det hvite i nedre del av bildet. Ville heller hatt en mindre softing enn slik det er nå.
Men for all del, bildet/portrettet er vakkert.
-Camilla
Hege J.

Hei Vibeke!

Liker dette! :-) Sart og godt barneportrett.
Ville normalt ønsket å se mer av ansiktet og hat blikkontakt med barnet, men dette fungerer også fint.
Jeg liker uttoningen i nedre del av bildet.

Mvh Hege
Anne-Grethe S.

Eit herleg bilde av Camilla. Nydeleg uttrykk som berre blir enda bedre med hendene opp til ansiktet. Ho ser litt flau ut.
Eg synest fargane på bildet er så fine og naturlege. Fargane på mine bilder ser så kunstige ut når eg prøvar å lage dei om til sv/kv eller br/kv. Har du eit stalltips til meg?
Lyset er som vanleg nydeleg. Eg ser heller ingen ting som kunne ha vore gjort bedre komposisjonsmessig. Smykke og armband synest eg passar bra på eit slikt bilde der alt anna er så reint og fint.
Eg trur det er finast med den kvite kanten nede. Den myknar opp overgangen til barnehuda og rettar meir fokus opp på ansiktet.
Du har rett i at det ikkje er enkelt å ta bilder av barn. I alle fall ikkje når dei begynde å komme seg raskt framover. Du klarer deg som vanleg bra.
Dette blei visst berre skryt, men du taklar vel det, Vibeke

Mvh
Anne-Grethe
Inger-Lise S.

Hei Vibeke! Et nydelig portrett igjen:) Lekkert med den hvite bakgrunnen, herlig uttrykk på modellen.Fin positur.

Inger-Lise:)
Vibeke P.

Tusen takk for kommentarer. Ang. den hvite duse overgangen så er nok det en elsk/hat sak. Jeg synes at det fungerer veldig bra på en slik type bilder, som skal være sarte og myke, i tillegg så synes jeg at det øker fokus på ansikt og uttrykk. Men som sagt - det er en smakssak.

Tusen takk til dere alle som tar dere tid til å kommentere bildene mine : )

Vibeke : )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu