Pentax K-7

Speilrefleks/Systemkamera - Digitalt

Databaseinfo
Fortsatt i produksjon Ja
Vis dette utstyret Ja
Målgruppe Semi-proff
Film/Minnebrikke
Optikk
Utskiftbar optikk Ja
Fokus
Fokuseringsmetoder Autofokus
Dybdeskarphetskontroll Ja
Eksponering
Lysmåler Center, Evaluerende måling, Fler-punkt-måling, Manuell, Spot
Lukkerhastighet 30 sek - 1/8000 sek.
Alternative eksponeringer (Exp. Bracketing) Ja
Blitz
Innebygget blitz Ja
Generelt
Søkerdekning 100 %
Strømkilder
Batteritype 220 og 110 v via adapter, Oppladbare li-ion batterier. Batterigrep D-BG4 tar både originale oppladbare batterier og 6 stk. AA (Penlight)
Tilbehør
Tilleggsopplysninger K-7 er en high-end modell i Pentax’ speilrefleksserie K. Som de andre kameraene i K-serien, er også K-7 designet for å tilby enestående bildekvalitet, høy brukervennlighet og komfort.

Tro mot K-seriens konsept, er K-7 konstruert både for å garantere deg en utrolig bildekvalitet samt for å gi deg en brukervennlig og enkel funksjonalitet som vil tilfredsstille fotoentusiaster på alle nivåer – inkludert avanserte amatører.
Etter en grundig gjennomgang av digitale speilreflekskameraers sentrale komponenter og funksjoner, har Pentax videreutviklet mange av disse, inkludert søker, lukker, seriefotografering, eksponering og autofokus. Beskyttet av et robust metallhus er K-7 designet for å være ekstra kompakt og funksjonelt – akkurat som alle de andre modellene i K-serien – noe som gjør det enklere å ta med seg og gir bedre brukervennlighet.

I tillegg har det fått flere brukervennlige funksjoner, inkludert videoopptak i HD, stort dynamisk omfang og automatisk horisontkorrigering. Alt dette gjør K-7 til et enestående fotografisk verktøy, perfekt for alle kresne fotografer som bruker digital speilrefleks.

Vekt og pris
Vekt (u/batteri) 670 gram
Veil. pris 10.500,- kr inkl. moms
Åpne uskalert versjon i eget vindu