Varsle Foto.no
Erfaringer
mona h.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
hele 10 pixels, lite og enkelt å ha med i veska eller i lomma,eget program for lang lukkertid som kan gi ett spennende resultat,enkel meny , men savner fargeskiftprog.
trodde det var noe feil med kameraet siden det fokuserer såpass treg at her er det vansklig å fange motivet før det er borte. vansklig å få skarpe bider siden det fokuserer så uttrolig tregt at det er til å grine av . antofokusen er enda verre her skiftes det fra makro til person og uendlig i det kameraet ikke får bestemt seg, og til mitt bruk -øyeblikksbilder , er det rett og slett ubruklig.Bruk dette kamera på stativ og ta en serie bilder av feks ett fat frukt og lek deg med lyssetting , da kan du få gode bilder mtp pixel som er bra (10) .
styr unna dette kamera så sant du ikke vil bære med deg stativ og ta stillbilder . skuffet over cannon her , og jeg har tre andre ixus og ett eos D speilrefleks som jeg vil fullrose. andre som har denne modell,? så vil jeg gjerne høre erfaringer dere har med denne canon ixus.
havner på to ,viss du bruker det til det det kan brukes til, og ikke forvent mer enn det, så er bilderesultatet ok, (stille motiv og stativ)og en god måte å utvikle fantasien, for å ta kreative bilder , så aldri så gæli så er det godt for noe:o)
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu