Varsle Foto.no
Erfaringer
Ulf Erik A.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Topp bildekvalitet, egen knapp med hurtiginnstilling av de viktigste menyknappene. Har Nikon sine velkjente reguleringsknapper. Rikholdig motivmeny som snø, landskap, natt, fyrverkeri mm. Egne innstillinger for spesialeffekter sparer deg for mye etterarbeid, for eksempel maleri, kreativ sv/hvitt, sepia, softfokus mm. I menyens stiller jeg inn skarphet, kontrast og metning kjapt. Full manuell kontroller. Kjøpt inn som nr 2 kamera til min Nikon D600. Collpix p7700 leverer imponerende bra og bilder i jpeg trenger svært lite etterarbeid før de er presentabel. Mikrofon og ekstern biltz på ei gammel skinne passer direkte. Brukbar innebygd biltz til kort hold. Raw format og alle nivåer av jpeg. Nok med 12 millioner pixler! Her merkes at topp optikk er vel så viktig som ant. pixler!
Bruker fem sekunder på å starte opp!. Eksponeringsknappen er alt for lett å justere på, (heldigvis kommer et oransje lys på dersom den står på +/- kompensasjon.) Plastlokket er løst, har mistet to allerede!
Et kamera som alltid leverer topp kvalitet og ikke veier noe. Bare må ha det med meg på tur. Ypperlig nr. 2 kamera på jobb. (Filmer med D600 og tar kjappe fotos med P7700)
Utrolig mye bildekvalitet for pengene!
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu