Varsle Foto.no
Erfaringer
Christian P.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Canon T90 er et kamerahus som kan ''allt'', det har hvertfall muligheten til det meste. LYSMÅLING: gjennomsnitt, flatebegrenset og punktmåling. I punktmålingen ligger det også mulighet for flerpunktsmåling. EKSPONERING: Flere programmer som er tilpasset din ønske om lukkertid eller blender. Manuell bruk er også fullt mulig, inkludert nedblendet lysmåling. Enkel innstilling for eksponerings- kompensasjon, høylys og skygge. Multieksponering. FREMTREKK: enkeltbilde, serie opp til 4,5 bilde pr. sekund.
Å kalle mangel av autofokus, eller batteriavhengighet en ulempe, blir litt feil hvis du kjøper et manuellfokuskamera med motor og full automatikk. Her får du ikke i ''pose og sekk'' uansett. Da har du bare kjøpt feil kamera.
ULEMPER: Speilet kan ikke låses opp for ''stativbilder''. Stor bevegelse i speil og lukker. Dette stiller litt krav til stativet. ''Robust'' lyd.
Et topp kamera med muligheter for enhver fotograf til å lykkes! Ergonomi og vekt gjør at T90 ligger som støpt i hånden. Alle moderne kameraer stammer fra T90 design.
Konstruksjon: Mangler det ''lille ekstra'' Pris/ytelse: men en pris fra ca. 4000,- er det mye for pengene.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu