Varsle Foto.no
Erfaringer
Erik P.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Dette er en superzoom, som ligger mellom SLR og kompakt, med hele 26 ggr zoom. Den dekker således 28mm til over 700mm, med lysstyrke fra 2,8 til 5. Har brukt kamera på ferietur til greske øyer og var veldig fornøyd.

Tilstrekkelig vidvinkel i tette gater og restauranter, mer enn nok zoom til å fange ei kirke på en fjelltopp.

God image stabilization gir mulighet for å gå i svakt opplyste gater og fotografere håndholdt uten blitz.

Mulighet for seriefotografering gir unike billedserier på stranda! Overraskende bra optikk, når man tar zoomomfanget med i betraktningen.

Bruker kamera til nærfoto på web-pubilshing, annonser o.l. og er meget godt fornøyd med makro.

Gode, forståelige og lettbrukte menyer.

Likte veldig godt blitzen, kraftig i forhold til kompakt og mye lettere å bruke, ingen menyvalg, flipp-opp = blitz, slå-ned = ingen blitz, like bra som i gamle dager!

Veldig mange og gode og lettbrukte programmer.
Noe stort å ha med på shoppingturen. Optisk noe svakere enn kamera med "normal" zoom, litt svak kontrast på tele og endel tønneformet fortegning på wide, bra midt på.

Filmmulighet "sendt med" i forhold til dagens HD, men det fungerer! Du tar film og viser med den medfølgene kabelen i bra oppløsning, men dette er ikke noe folmkamera.
Et kjempebra allroundkamera som forsvarer tittelen "beste kjøp" i denne høstens test i lyd og bilde, gir et solid og pålitelig inntrykk og er letthåndterlig og stabilt å jobbe med. Seriefotografering av windsurfere langt utpå i sterk vind gikk som en røyk!
Dette er et godt allroundkamera for fotografen som er i ferd med å vokse i fra kompaktkameraene.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu