Varsle Foto.no
Erfaringer
Marvin P.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Et kjempe godt kamera for en amatør fotograf som har kunnskaper om fotografering. Har nesten alt man trenger. Jeg bruker for det meste manuelt program, men for de som trenger det så finns det mange automatiske program å velge mellom. Øyestyringen er rask og effektiv i tillegg til at apparatet er utrolig stillegående. Med andre ord et godt kamera for amatører som vil avansere... Enkelt display med lett tilgjengelige knapper... og en haug med andre godsaker.. Jeg syns også at kameraet gir masse for pengene .. kanskje et godt alternativ hvis man ikke har råd til profft kamera utstyr .. Bruk heller pengene på opptikken, kameratet er mer en godt nok for en amatør.
Den mangler PC inngang til studio blits, blits synkroniserer kunn til 125 dels sekund, Ser også den innebyggde blitsen som en svakhet som et så godt kamera ikke har bruk for. Også kanskje i minste laget. Noe knørvete for folk med store hender..
Syns at dette er et utrolig godt kjøp... Får mye igjenn for pengene... Anbefaler det på det sterkeste!!!!! Hvis man ikke har bruk for raskere blits sync eller pc inngang til studio blits (man kan jo bruke studio blits som slave, Så er dette et super kamera med mange nyttige funksjoner.
Synd at øyestyringen trekker opp prisen med ca.700 kr... men alt i alt et veldig godt kamera.
Trond S.
Konstruksjon:
-
Pris/ytelse:
-
Kameraet er lite og lett, samtidig som det virker som det tåler endel, i forhold til f.eks EOS 5, som føltes som plastikk tvers gjennom. Likte spesielt at kameraet har fire knapper inni kommandorattet på baksiden, som man raskt velger fokuspunkt med. Har det meste, men
ikke spotmåling, AF kutter fort ut i vanskelige lysforhold, og noe jeg har savnet helt siden jeg solgte min EOS 5, et hjul oppe ved utløseren på vertikalgrepet/batteripakken.
Bra for entusiaster & amatører.
Klaus M.
Konstruksjon:
-
Pris/ytelse:
-
Alt du trenger i et moderne speilreflekskamera.
Kameraet er alt for lite!
Jeg prøvde å bruke EOS 30 som backup for EOS 1N, men fant ut at 30 er så mye mindre at jeg måtte forandre håndgrepet totalt. Jeg bomma hele tida på de ulike knappene, og til slutt måtte jeg bare selge det. Dette er definitivt ikke kameraet for folk med store hender (men for alle andre er det sikkert helt topp). Synd at Canon med EOS 30 ikke har levert en lenge etterlengtet oppdatering av EOS 5 som kunne ha vært et rimeligere alternativ (eller backup) til EOS 1N/V.
Eve S.
Konstruksjon:
-
Pris/ytelse:
-
Har ikke hatt kameraet mer enn et par måneder,men jeg liker det mer og mer. Dette er kameraet for amatørere som vil kunne gjøre mer ut av bildene sine uten å kjøpe det dyreste og proffeste kameraet(synes nå dette også er dyrt nok jeg).
Du har øystyrt fokus,forskjellige programmer som er automatisk og forskjellige valg av manuelle innstillinger(også helmanuell), forskjellige lysmålingsmetoder,multieksponering og div programering som du stiller inn selv fex manuell speiloppfelling++mm.
Kameraet ligger godt i hånden og alle knapper er på naturlige steder når man holder på ...
Det skal også være mebram(?) under alle knapper osv slik at det skal tåle litt vann og støv(ikke mer en 1 drink pr fest:-)
Har ikke funnet noen enda...
Jeg er veldig godt fornøyd med dette kameraet.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu