Varsle Foto.no
Erfaringer
Øyvind B.
Konstruksjon:
-
Pris/ytelse:
-
Bildekvalitet
Ergonomi
Treg autofokus
Autofokus har ikke hjelpelys og krever mye lys
Treg oppstart
Audun R.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
En Coolpix 990 i forbedret utgave. Blitzen spretter opp og du unngår dermed lettere røde øyne. God bildekvalitet og mange manuelle muligheter. Du kan se histogrammet på skjermen, og kameraet viser samtidig eventuelle utbrente områder. Blitzsynkronisering på alle lukkertider er kjekt. God batterikapasitet med det medfølgende oppladbare batteriet, som i tillegg er svært enkelt å håndtere ved lading og bytting. Blitssynkronisering på alle lukkertider er genialt.
Videste vinkel kun 38mm. Kraftig fortegning, spesielt med vidvinkeladapter. Dårlig blitzstyring og tildels kronglete innstilling av blitzen. Selv innebygd blitz treffer ikke alltid. Ingen TTL. Problemer med at ekstern blitz ikke fyrer av. Du trenger ekstrautstyr (blitzskinne) for å montere ekstern blitz. Ikke fullt så enkelt i bruk når noen har stilt inn kameraet til noe rart og noen andre ikke vet hvordan de skal stille tilbake.
Kameraet har masse muligheter, spesielt gode manuelle innstillinger, og er raskt å jobbe med når man lærer seg knapper og menyer. Et særdeles godt kjøp nå som prisene er gått ned etter at CP5000 kom.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu