''Hva skjer i Nord-Norge?''
På Hovden i Vesterålen virker de å være både praktisk og pragmatisk...
I tillegg til god kaffe og gammeldagse vafler får du på åpent-fra-mandag-til-fredag-Misjonskirkekafèen, også kjøpt verdens beste rabarbrasyltetøy til å ta med hjem, samt lyseblå en-rett-og-en-vrang-strikkahalser og beige hekladuker...
Bildet inngår i albumet Lillivers reiser -
Utstyr
  • Olympus E-500
  • 14-54mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger206
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267998} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørn R.

Fantastisk! Nordland på sitt beste. Mvh Bj.
Lillian L.

Hei Bjørn.
Tusen, tusen takk. En slik kommentar - kort og entusiastisk - som den fra deg, gjør meg virkelig glad - og nysgjerrig... Tror du skjønte bildet... Og, ja, du innfrir når jeg titter gjennom alle dine bilder og titler. Bra. Veldig bra. Og gjennomtenkt. Dessuten liker jeg din (ironiske?)presentasjon av deg selv, veldig godt
Mvh LillianI.
Irene Romkes H.

Imponerende, de har også kortautomat! Jeg fikk med en gang følelsen av å være tilbake. (Hadde en fantastisk tur i fjor høst). Herlig bilde!
MVH Irene
Leonard L.

Dette bildet forteller meg en enkel historie og gir en spesiell stemning, om bygdesamfunnets enkle og verdifulle kulturtilbud. Når bildet i tillegg gleder med flotte farger blir det et jeg vil husker.

Mvh Leonard
Lillian L.

Takk Irene og Leonard, for fine kommentarer. Dere har også skjønt, følt og gjenkjent hva jeg ville fortelle med mitt bilde.
Mvh LillianI.
Ole-Kristian T.

Hei Lillian, slutter meg til de andre her, dette var et fortellende og miljøskildrende bilde der jeg synes ''vi har kortautomat'' tok ''kaka'' , hvem hadde trodd det :) Synes kanskje fargene er litt sterke? Samtidig er de gule stripene ved veikantene og fargene i ''midtrabatten'' utrolig vakre. Et artig og annerledes motiv. Ha en fin kveld!
Lillian L.

Enda en som skjønner, og som ser.... Tusen takk, Ole-Kristian.
Fargene er forsterket med vilje, for nettopp å fremheve - spesielt det gule.
Mvh LillianI.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu