Redebyggelagets formann
Redebyggelaget Hetten finner du ved Østensjøvannet. Innsatsen i kveldssola er det ikke noe å si på.
Bildet inngår i albumet Fjærkledde fotomotiver - Vakre fugler. Frekke fugler. Støyende fugler. Intelligente fugler. Bare man ser etter.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-10 08:39:23
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-12 13:10:04
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger621
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195563} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Audun S.

Flott bilde dette, og fin dokumentasjon! Fint lys og fine tegninger i fjærdrakten, + for det. Rusket på vannet forstyrrer kanskje litt, noen (kanskje jeg også) ville sikkert klonet det bort.
Reidun G.

Flotte farger og lys, og litt spesielt med gresstrået i nebbet Ann.

Var bildet mitt ville jeg kuttet minst 3 cm i bunnen selv om dette fjerner noe av speilbildet til hettemåken

mvh
Reidun
Stig Børre E.

Flott. Utrolig saftige farger. Skarpt og fint. Fin plassering av formannen i flaten.

StigB
Kjell G.

Sjarmerende situasjonsbilde. (Takk for sist, forresten!)

Fargene blir litt vel ''gilde'' på mine skjermer. Det er mulig at et tettere utsnitt hadde hevet bilde, selv om den interessante speilingen hadde forsvunnet samtidig.

Bildet er interessant uansett det, Ann!

mvh kjellg
Ann F.

Ojsann, her må det kalibreres skjerm, ser jeg!

På min CRT-skjerm hjemme virker bildet mettet og rikt i fargene. Nå har jeg sett det på to ulike LCD-skjermer, og det virker direkte grelt, og den lilla CA-linjen langs vingen var ikke engang synlig på min CRT-skjerm.

Skal lage en ny versjon når jeg har fått kalibrert hjemme-skjermen. Etter helgen, en gang, tenker jeg . . .

Mvh Ann
Ole David P.

Hei

Artig bilde, men fargene er helt j…..
Hva i all verden har du gjort med skjermen din????????

Mvh
ODP
Ann F.

Kalibrert den.
Husker du hvitveisen Jorunn fikk? Da sa jeg at skjermen hadde blitt slik at den ikke lenger stemte med utskriftene, den ble noe mørkere og blåere enn hva skjermen viste. Så prøvde jeg på nytt med ny kalibrering i går kveld.
Sukk. Lar problemet ligge til over helgen, fylgj med i neste bolken.
:-D
Kjell Sigurd S.

Fint fanget situasjon. Men jeg er litt usikker på om det formannen vi ser.... så ''jentete'' den er i fargen så mistenker jeg dette å være forKVINNEN :-) Spøk til side, hettemåken er skarp og har en herlig positur. Strået er positiv for bildet. Jeg ville vurdert et kutt nede. Lykke til med kalibrering og ha en fin varm sommerhelg.

Kjell S
Espen A. I.

Ekstremt skarpt og flott som dokumentasjon, men farvene? - de passer ikke meg. Blir for mye av det gode! Ellers som sagt veldig bra!

mvh Espen
Gro K.

Hei Ann.
Nei, jeg venter ikke til helgen er over, selv om fargene kanskje blir litt mindre grelle da. Bildet er helt herlig, og gresstrået er prikken over i' en.Er enig med flere i at du med hell kan kutte nede, det er nok at speilbildet av hode og ben er med, eller kanskje ikke i det hele tatt ? Prøv deg fram. En foreslår å klone bort rusk på vannet, men det må da bli litt av en jobb??? Er det pollen eller rett å slett knott i luften ? Åkke som,det må vel bare være der, og det sjenerer ikke nevneverdig.
Du nevner den lilla CA-linjen. Hva er det? Har vel neppe noe med Carsten Arnholm å gjøre ???
Hilsen Gro.
Ann F.

Gro: i denne sammenhengen er CA = Chromatic abberation (eller hvordan det nå staves), det er den tynne lilla linjen som kan ses langs forkanten av vingen. Dukker opp ved enkelte objektiver der det er store kontrastforskjeller i motivet langs linjer der, eller som her, langs linjer med kontrast/fargeforskjeller når fargene dras for langt.

mvh Ann
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var virkelig flott, Ann! Nydelige farger og en upåklagelig skarphet.
Positur og komposisjon er det heller ingenting å si på.
Ja, dette likte jeg.

Ha en god helg! Hilsen ingebjørg
Avsluttet .

Hei Ann!
Nei, så flott! Virkelig knall! Du har fanget fuglen virkelig bra og komponert meget godt.

Hilsen Anne
John S.

Jeg må innrømme at jeg trodde farvene var gjort slik med vilje. Jeg synes det var litt spennende. Farvene er så overdrevet at de ble fine - synes jeg. Før du ødelegger disse flotte farvene, kan du ikke bare legge ut en versjon der du bare kutter bort det blå feltet nederst. Vil du det ettersom jeg spør pent. Siden kan du gjøre akkurat hva du vil med farvestyringen. Jeg syntes dette var spennende.

Stå på videre.
John
Lars-Anders M.

Dette vil jeg kalle ''fotojakt'' Noen bruker våpen noen bruker kamera. Ok trofe.
ingeborg w.

Bildet er morsomt og speilingen synes jeg bør være med. Skarphet, fokus og eksponering ser bra ut. Fargene ser ikke bra ut, men det har du jo forklart.
John S.

Versjon 2 ble kjempe tøff. Du kan gjerne lage en versjon til med riktige</B> farver, men denne versjonen ble akkurat så rå</B> som jeg hadde håpet. Flott.

John
Ann F.

Nytt forsøk, V3. Jeg synes nå jeg har en svakt rosa skjerm, etter fire kalibreringer i dag, så jeg må høre hva dere andre synes. Men jeg ser i alle fall at V1+V2 er altfor grelle, DET så jeg ikke når bildet ble lagt ut oprinnelig.

Mvh Ann
Tore B.

Jeg slutter meg til godordene og versjon 3!!!
Steinulf L.

Motivmessig meget bra,skarpt og fint, men så absolutt enig i din karakteristikk av fargene. Grønnfargene i v#3 er heller ikke slik som jeg innbiller meg at de var, men nå er jo kveldslys vanskelig..
Robert S.

V3 klart best!

- Robert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste