Utstyr
  • 5D
  • 20-35
  • Brennvidde22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger920
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192220} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Gerry F.

applaus! dramatisk! endelig en dame som kan banke guttene.,..etter en runde poker,så er det alltid godt å få ut litt damp! spesielt om noen har jukswet...

bra utført...

savner et litt tydeligere blikk fra henne,men det er det!


mvh¨

gERRY
Helge R.

Hei!!
Skikkelig dramatisk setting, scenen er bra bygget opp, jeg ville hatt lyset en tanke mer lugubert, litt nattklubb stemning som står til interiøret. Kloa til dama blir forstyrret av barkrakken, det stjeler mye av effekten, fingrene hadde kommet mer til sin rett mot den lyse bakgrunnen.
Jeg likte dette, hilsen
:)Helge
Ketil K.

Dette er et helt strålende bilde, ikke minst med tanke på at dette skal være svar på en oppgave som hadde meget strenge begrensninger. Bildet på skjerm gir et annet inntrykk enn på papir. På papir kommer lyssettingen til sin rett, mens jeg er enig i at mer rødlig lys opp i stedet for blått hadde gjort seg her, men den røde stemningen er ivaretatt, så det er ikke viktig. Det virkelige bra er iscenesettingen, bruk av lys og at du under de rådende forhold har klart å få frem såpass bra ansiktsuttrykk og en gjennomført romfordeling. Personlig mener jeg barkrakken må med for å vise miljøet. Hårlokken som er litt i veien for øyet? Det fungerer, gir inntrykk av at her foregår det noe, og virkningen av oppstilthet reduseres, så jeg er ikke sikker på at det gjør noe. Skulle gjerne sett at det lå fire ess, evt. 5 ess – hvorav to sparess på gulvet, for å understreke graden av juks her – men det hadde kanskje gjort bildeinnholdet vel overtydelig? Desidert det beste og morsomste av bildene på vernissasjen denne helgen! Troverdighet er jo et poeng ved slike bilder. En ikke liten del av bildene på vernissasjen manglet troverdighet, både i utførelsen og i PS-redigering. Dette bildet har et forhold til det med troverdighet, for her føler man at teateret og regien er det som betyr noe og er komfortabel med det, og det tekniske er briljant løst.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu