Toppdykkerpar
Toppdykkerens kurtise er et skue uten like synes nå jeg da. De jobber relativt synkront under seansen, og dykker ned i vannet for å hente planter som de presenterer for partneren. I 2005 mistet paret som holder til i området hvor jeg fotograferer to kull. Det ene gikk sansynligvis i forbindelse med en flom, mens det andre var det nok en mink i området som tok seg av. Minken har jeg ikke sett i år, så da er det bare og håpe.
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Brennvidde420mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er et utsnitt av hovedfila. Bildet kan sees i sammenheng med dette bilde nr. 229900
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger522
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185644} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Odd E. k.
Et veldig flott bilde av to Toppdykkere som kurtiserer. Et fint utsnitt, naturtroe farger og med en skarphet som gir bildet toppkarakter.

Mvh

Odd E.
Robin J.
Supert bilde. Hvor nært er du dette paret?
Mvh RJ
Steinulf L.
Mye vårstemning og kurtise her. Fint lys og god skarphet.
Thomas B.
Klassisk og flott bilde av toppdykkeren. Jeg leter fortsatt etter muligheten for et slikt bilde av toppdykkeren(Eller et bilde av den i det hele tatt)

Dette bildet holder veldig høy kvalitet, men akkurat denne typen bilder skal man jobbe hardt for å overgå det som allerede ligger ute på dotten, men jeg skal ikke drive for mye sammenligninger her:-)

Jeg føler at komposisjonen her sitter bra. Selv om der ikke er så veldig mye miljøfor å være et bilde med så mye luft rundt, så føler jeg ikke at bildet burde være noe tettere beskjært.

Mvh
Thomas
Kjell Sigurd S.
Vakre skapninger i vårlig flørt. Jeg synes du har fanget fuglene i et fint øyeblikk og teknisk er det vel ikke noe å sette fingeren på. Et annet miljø ville hevet bildet noe, men det dukker jo ikke opp på bestilling.

Kjell S
Kjell G.
Jeg synes dette er bra, med fint lys og ingen forstyrrende elementer. Kanskje ville en beskjæring som resulterte i mindre midtstilling vært en forbedring.

mvh kjellg
Tom A. T.
Pent bilde av de to vårflørtende fuglene med god glød i fjørprakten som fremheves fint mot blåfargen i vannet. Det er tydelig en fin tone mellom de to aktørene. Det ser nærmest ut til at den til venstre har et fornøyd smil om nebbet. En liten oppstramming av utsnittet tror jeg ville hevet det enda et hakk. God påske til deg og dine.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu