I mørket
Denne tenker jeg mer på som en arbeidsplan.
For mye usm?
For mørkt? (dvs bør ha noen felter som er helt hvite?)

Ikke helt i fokus, ja!
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikon AF Micro Nikkor 105mm 1:2.8 D
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Annet iso400
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMacro
  • Lastet opp
  • Visninger478
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133394} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.
Hei Cristina! Ikke alle som har så fin en arbeidsplan:)
Jeg syns ikke det er for mye usm. Jeg liker gråtonene og at bildet er såpass mørkt tror jeg gjør mye for dette bildet. Jeg liker det godt.

Inger-Lise:)
Cristina B.
Takk Inger-Lise.
Bra, jeg har lyst å begynne litt med s/v.
Jeg endte jo opp med denne som test, men var usikker på om det ble for grått. Det helt mørke liker jeg godt selv.
Fremover blir det leting etter motiv som passer til s/v. :-)

Stine J.
Hei Cristina,

Fin arbeidsskisse dette. Spennende og vanskelig med s/h, jeg har prøvd litt selv men ikke fått det til. Jeg liker gråtonene her og at det er mørkt, men det er mulig det hadde blitt enda bedre med litt mer kontraster og samtidig mulig det ikke ville blitt bedre. :-) Regner med du har prøvd deg fram før du endte opp på dette resultatet. Når det gjelder usm så ikke jeg heller at det var for mye, men når jeg studerer det nærmere er noen av ''trådene'' på støvbærerne litt hakkete. Mulig det kommer av usm, men det er ikke på alle så jeg ble usikker.

Motivet liker jeg, syns det er et spennende utsnitt du har valgt.

mvh Stine
Cristina B.
Takk til deg også Stine for god analyse.
Veldig verdifullt for meg.

Eli B.
Dette likte jeg, et spennende bilde med mange muligheter og tolkninger. Bra jobba!
mvh Eli
Odd Eirik S.
Spenende utsnitt du har fått til her. Synes fokus sitter godt og ser ikke noen grunn til å ha mere skarpt i bildet. Fine s/h toner. I fullskjerm kommer det frem noen lyse felter oppe på sidene. Vet ikke hvordan dette ville ha kommet frem på en utskrift, men greit å være oppmerksom på - kanskje?
Synes ikke det er for mye USM. At støvbærerene er hakkete skyldes at det er så få pixler tilgjeneglig for å tegne disse. Slik må det bare bli når bildet er nedskalert til dotten format.

Et lite minus får du for kloningen/bluringen nede til høyre. Overgangen mellom det mørke bak støvbærerene og det litt lysere utenfor virker litt unaturlig. Du har også fått en stripe inne i bildet. Noe som trolig skyldes at du har vært for langt ute på kanten med kloneverktøyet.

I det hele så synes jeg resultatet var meget bra. En utskrift på matt papir tror jeg hadde blitt helt super. Kreativt og godt jobbet.

mvh
OddES
Cristina B.
Til OddES: Du ser alt, og det er meget bra. :-)
Det stemmer jeg har klonet litt i bakgrunnen. (jeg skal prøve å fikse det, særlig hvis jeg trykker det ut slik du nevner.)

Spesielt gøy at jeg har fått positive tilbakemeldinger på denne, fordi jeg er blitt hekta på løvetann og visne blomster, og skal forsette å jobbe med slike motiv i s/v til jeg har ett bilde slik jeg drømmer om. Kankje har jeg det om en uke eller om fem år, men det spiller mindre rolle. Poenget er at jeg alltid vil vudere slike motiv når jeg er på landet eller i parken.
mvh Cristina
Rune T.
Hei!

Denne liker jeg svært godt! Mye godt er sagt, og fortjent er det. Kunne kanskje ønsket meg litt mer av ''prakten'' på bildets høyre side. Fine mettede mørke toner!

Mvh
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu