Bildet inngår i albumet Portretter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger316
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104925} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ioannis L.

Hei Kristoffer!
Dette var jo helt formidabelt!
Tolkningsdybden, symbolikken, og de metaforiske undertonene er helt upåklagelige! ;D
Roy S.

Godt valgt bakgrunn og fin kontakt med person. Toneomfanget virker noe flatt. Om det ikke er spesielle grunner til at du har valgt å ha det sånn, tror jeg litt jobbing med levels og kurveverktøyet ville gitt mer ''trøkk'' i bildet. Ev. selektivt om du ikke vil endre ansiktet.

Ellers, likte jeg bildet. Samspillet mellom valgt tittel og bildet, setter igang en tankeprosess. Bra

Roy
Kristoffer L.

Hjertelig takk for så fine tilbakemeldinger! Det gleder meg stort at bildet skaper engasjement og setter i gang prosesser.

Roy: Jeg har søkt å få fram det flate og konturløse i dette bildet. Har mange versjoner, både i farge og s/h, men landet til slutt på denne, som er den flateste av dem alle.

Bildet er tatt dagen etter at kronprinsen giftet seg. Forsiden på Dagbladet er et sitat fra talen hans i bryllupet.

- Kristoffer
Adrian Øhrn J.

kjempefint! kan bare slutte meg til alle de andre her. Åpner for tolkning og tanker så det holder. Fenomenalt blikk hun sender meg. Klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker de flate tonene eller ikke, muligens.


hun minner meg litt om et av mine egne bilder bilde nr. 112369
Kristoffer L.

Adrian,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Jeg har sett på bildet ditt, som jeg må si at jeg likte veldig godt. Som Cato Grønli skriver, har du 'nesten klart det mange av dagens proffe samtidskunstnere prøver på. ''Å ramme inn den allmene liv og hendelser''.'

Jeg ser hva du tenker på når sier at bildene minner om hverandre. Mye er ulikt, men det er blikkene som bærer begge bildene.

Bildet ditt var et hyggelig bekjentskap!

- Kristoffer
Eli L.

Enig i at toneforløpet er for flatt, men jeg tror du har et poeng med det (som jeg ser du bekrefter i en egen kommentar). (Det sitatet der har jeg hatt mye moro med siden bryllupet!) Et ganske morsomt bilde, hvor blikket hennes og forsiden av avisa er hovedelementene. Hadde uansett vært gøy å se om budskapet ble svekket med mer kontraster. Kunne kanskje kuttes litt i topp?
Kristoffer L.

Eli: Takk for kommentaren din!

Grunnen til at jeg har valgt å ha så liten dybde i bildet, er at jeg ønsket å oppnå en ''montasje-effekt'' hvor modellen like gjerne kunne vært klippet og limt inn på bakgrunnen. Denne effekten beholdes - og blir kanskje til og med forbedret - når jeg øker kontrasten. Problemet er at digitalkameraet jeg tok bildet med, ikke var innstilt på beste oppløsning. Det mangler rett og slett endel pixelinformasjon, særlig i høylys- og skyggepartiene. Økes kontrasten, gror det lett i begge. I stedet bestemte jeg meg for å raffinere varianten med lavere kontrast.

Til orientering for dere som har etterlyst mer kontrast skal jeg likevel ta med meg bildet inn igjen i PSP og se hva jeg kan få til med levels eller curves - en gang jeg får tid! Blir resultatet severdig, legger jeg det ut som nytt bilde (ikke ny versjon), så det blir lettere å få øye på det.

- Kristoffer
Christer B.

Kan egentlig bare støtte Ioannis helt ut her, vil gjerne legge til at det er noe ved øynene hennes som minner meg om ''Skrik'', noe som kræsjer deilig med tittelen. Dette kan tolkes i det vide og brede, send det til høstutstillingen!
Gjerne litt mer kontraster, ja.
;)
Bjørn H.

Heisan ..

Hehe ... Joda kult nok ... Bildet spiller fint opp til tittel, ingen tvil om det ..

Men et bilde som ikke sier all verden alene ...

kunne gått tatt med mer i bånn og mindre i toppen ..

Men enig med Ioannis....bra tolkning :))

Bjørn ;¤
Kristoffer L.

CB: Er enig i at det er koblingen mellom blikket og tittelen som gjør bildet. Skal som sagt se nærmere på om jeg kan justere kontrastene noe. Kanskje er det ikke så farlig om det gror litegrann i det mørke.

Forslaget ditt om høstutstillingen er en idé jeg vil ta med meg videre. Har jo også noen andre bilder liggende som jeg har vært inne på samme tanke med.

Her må jeg imidlertid absolutt få kvittere med å si at om ikke noen av dine bilder allerede henger der, må du sørge for å komme med neste år. Det er ikke få av dine bilder som burde vært selvskreven veggepryd der i gården. ;-)

- Kristoffer
Dag T.

CB er for god for høstutstillingen :-)

Ellers var min første innskytelse av det lignet på Paul Strand-bilde, men det var noe med måten hun stod på. Bakgrunnen tilfører masse, og for min del så trenger jeg ikke tittelen. Flott bilde, uansett.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu