Bare en båt?
Ja så er det slutt her i Stavanger, men ordføreren lovet på tv at det ikke skulle gå mange dagene før det gikk en ny søknad fra ordførerens kontor til regattaledelsen så vi får jo bare håpe. Skipet som er avbildet er


Stad Amsterdam
Class: A
Flag: Netherlands
L.O.A. 62.39m
Rig: Fully Rigged Ship
Year Built: 2000
Home Port: Amsterdam, Netherlands
Entered By: City of Amsterdam

Livet omkring disse dagene kan ikke la seg beskrive med få ord, så jeg får forsøke å sette sammen en liten sak til en av dagene som viser noe av nettopp livet i vågen.
Utstyr
  • Nikon D100
  • nikkor 300mm, AF-I f/2,8
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • AnnetMed ryggen mot solen og glemt solkrem.
    Bør sees i full screen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger798
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99689} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Thor B.

Takk for en flott tur i dag, jeg svir enda.Bildet fremstår meget flott.Det spesielle lyset som vi oppdaget kommer fint frem her.Det er mer enn bare en båt dette den er jo aldeles flott.Sammenlignet med all tuppervare som ellers var rundt disse fullriggere.


Mvh Brodern
Clement A.

Flott dette Nils!

Godt å endelig få et bilde med fulle seil. Det gjør seg bedre en å ha dem liggende langs kaien. Flott utsnitt, fine farger, skarpt og klart. Båtene i bakkant hører med i settingen.

Trodde også jeg skulle på fjorden i dag, men det ble det desverre ikke da tiden ikke strakk til. God å høre at Sevland sender ny søknad, så får tiden vise om dette eventyret kan gjentas...

Du stikker innom når det passer!

:-)
Steinulf L.

Forbauset over at du har fått så mye tegning i en het blass himmel. Har noen bilder i delvis motlys hvor himmelen blir veldig fargeløs. (Ikke seilbåtbilder). lFlott bilde av båten også.
Kjetil H.

Slutter meg til Steinulfs kommentar, oppsiktsvekkende skarpe detaljer i et såpass sterkt lys. Et mektig skue, og absolutt ett av de beste bildene fra denne regattaen.

Vennlig hilsen
Kjetil
Vibeke P.

Endelig med seil. Dette er virkelig en flott skue. Enig i at båtene i bakgrunnen passer i denne settingen, men tenk så fantastisk dersom en anledning hadde bydd seg med fulle seil og uvær, det hadde vært et hærlig og ekte bilde.
Likte dette allikevel, flotte farger skarpt og god komp. Fikk desverre ikke sett dem idag, snufs, men får håpe anledningen byr seg en annen gang.

Vibeke : )
Mariann S.

Mektig båt dette :-)
Må være hardt å holde rede på hvilke tau som hører til hvilke seil... !

~Mariann~
Marianne M.

Heisann Nils..
...ja de er bare så flotte disse skutene! Stemmer i med de andre om skarpe detaljer og tegning på himmelen.Og humrer litt av Thors kommentar om tupperware`n.....
Så en del slike båter for noen år sider da Måløy var ''gjestehavn'' for Tall ship race,og de er jammenimeg imponerende også når de ligger til kai disse båtene...de har sjel...

Mvh Marianne
Nils B.

Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Håper mange av dere får oppleve det samme en eller annen gang. .
Mike T.

Hei Nils,
her viser du oss en ''dobbel bragd''. Fra din side gjelder det en bra eksponering under vanskelige lysforhold samt å få til et bilde i dette kaoset hvor lystbåtene forstyrrer komposisjonen bare i liten grad. Well done!
Bragd nummer to fullbyrdes av mannskapet. Jeg var ikke til stede men ser på noen av seilene at det SÅ VIDT går an å SEILE denne kursen under gitt vindretning. Man ser at enkelte seil flagrer fordi vinden kommer litt for mye framifra. Hvis de ikke brukte motor samtidig, er dette prektig seilekunst av en konsentrert skipsfører - med svært lite å gå på.
Hilsen Mike
Nils B.

Mike. Takk skal du ha for utfyllende kommentarer til bildene mine. De aller fleste fullriggerne hadde faktisk ikke noe annet enn seil for synsskyld. De som forsøkte å seile ut byfjorden krysset og for noen gikk det kolosalt tregt. Dette skyldes nok noe av det du var inne på i kommentaren din om vinden. Mir f.eks høte du formelig diselmotoen sin lyd mens den forsvant og tok igjen de aller fleste skutene. Har også lyst til å rette en takk til manskapene på alle skutene som gikk med seil (mulig noen benyttet motor også) for flott arbeid og fantasisk navigasjon i mylderet.
Vegard L.

Flott. Fin komposisjon og fin båt. Mvh Vegard
Nils L.

Ok båtbilde med standard komposisjon. Båtene bak som går ''inn'' i den store trekker en del ned.
Mvh Nils :-)
monica p.

Hallo Nils
Kaster meg i støvet og sier gratulerer med et kjempeflott bilde, FOR ei skute:o))
Mvh Monica:o)
May-Lise L.

Tupperwaren er det ikke mye å gjøre med under slike omstendigheter :) Prektig skip, dette her. Nydelig lys. Et skikkelig poster-foto! Håper det blir en bok av Tall Ships også.

Klem!
Lars Erik N.

Hei hei
Det meste er sagt. Veldig bra dette. Fin bildevinkel mot skipet. Som MLL sier: Postkort.

Mvh
Lars
Stig B.

Flott skip i flott lys. De er majestetiske, vakre, nydelige....

Plasten som dupper fostyrrer, men får vel unne dem en god titt på det som er fullendt.

Fint utsnitt, bra skarphet, masse detaljer.

Mvh Stig
John-Tore G.

Hei. Måtte være et majestetisk skue dette. Fint bilde og bildet blir ekstra levende på grunn av at seilene er oppe. Bra.
mvh John-Tore
Venche J.

Må bare henge meg på kommentarene til de andre.

Dette var majestetisk.

Wenche.
Kay R.

Hærlig høydeformat og hærlig båt. Et flott bilde..

MVH Kay:-)
Per R. G.

seilskuter er flåtte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu