Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon COOLPIX S8100 lanseres på det norske markedet

Nikon lanserer kompaktkameraet COOLPIX S8100 på det norske markedet 14. januar. Med en CMOS-bildebrikke på 12,1 megapiksler med baksideeksponering og hele ti ganger zoom, er dette en rask og allsidig allrounder for deg som både ønsker å fange motiver i rask bevegelse og filme i full HD-kvalitet.
PRESSEMELDING:

COOLPIX S8100 som lanseres i Norge 14. januar har meget rask oppstart og autofokus. Den nevnte CMOS-bildebrikken sikrer god bildekvalitet selv under mørke forhold. I nattmodus gjengis motivet slik fotografen ser det samtidig som uskarpheten automatisk reduseres. Med nattportrettmodusen på kan du ta påfølgende bilder som eksponerer motivet og bakgrunnen hver for seg for deretter å kombineres. Resultatet er et bilde uten uskarpheter og svært lite støy.

– COOLPIX S8100 kombinerer høy hastighet og ytelse for å sikre gode resultater under dårlige lysforhold. Samtidig er det et stilrent og brukervennlig kamera som alltid bør være med for å forevige livets viktigste øyeblikk, sier produktspesialist Vegar Berg i Nikon Norge.

10 ganger zoom og Nikkor ED-glass
Kompaktkameraet har hele ti ganger optisk zoom med Nikkor ED-glass. Noe som i praksis betyr at du kommer tett på motivet både ved filmopptak i full HD- og stereokvalitet og fotografering. Eventuelle filmopptak kan justeres via en integrert redigeringsfunksjon. Det er i tillegg mulig å ta stillbilder under et filmopptak.

Forhåndsopptak
Med en buffer for forhåndsopptak kan du ta opptil to bilder før uløseren er trykket helt ned. For å fange de beste sportsøyeblikkene kan du i sportsmodus ta opptil 120 bilder i sekunder i ett megapikselsoppløsning. Kameraet har også autofokusfunksjonalitet som gjør at du kan følge et motiv i bevegelse for å knipse de beste øyeblikkene.

Skarpe landskapsbilder og gode portrettbilder – i mørket

COOLPIX S8100 har teknologi som sikrer skarpe landskapsbilder om natten og gode portrettbilder ved svak innendørsbelysning.

ü EXPEED C2: en bildebehandlingssensor som sikrer overlegen støyreduksjon ved høy følsomhet. Med støtte for maksimal følsomhet på ISO 3200 ved full oppløsning (12 megapiksler) kan du bilder under mørke forhold og i svakt lys.

ü To bildestabiliseringsfunksjoner (objektforskyvning og elektronisk): Kan aktiveres samtidig og reduserer behovet for et stativ ved fotografering i mørke eller ved bruk av maksimal telezoomposisjon med en effektiv bildestabilisering som tilsvarer en økning i lukkertid på opptil fire trinn.

ü Forholdsstyrt blitsstyring: I mørke omgivelser justerer kameraet automatisk lukkertiden for å motvirke uskarpheter som følge av kamerabevegelser. Samtidig økes ISO-følsomheten slik at de delene av bakgrunnen som er utenfor blitsens rekkevidde blir bedre eksponert. Ved motlys gjenkjenner kameraet ansiktet automatisk og regulerer blits og fokus deretter for godt resultat.

ü Bevegelsessensor: Registrerer kamera- og motivbevegelser, og kompenserer automatisk ved å regulere lukkertiden og ISO-følsomheten for å redusere uskarpheten. En funksjon som også er nyttig når et motiv i bevegelse skal fryses.

Avansert teknologi for fotografering i motlys
Kompaktkameraet har avansert funksjonalitet for fotografering i motlys, samt en innebygd HDR-funksjon som setter sammen flere bilder av samme scene for å fremheve detaljer i fargetonene. I tillegg kan kameraets avanserte nattlandskapsinnstilling kombinere en serie med fem påfølgende bilder tatt med kort lukkertid til ett bilde for redusert støy.

Enkel tilgang til funksjonalitet
COOLPIX S8100 gjør det enkelt å ta bilder. For eksempel er funksjonsvelgeren hendig plassert ved siden av utløserknappen for rask innstillingstilgang. Kameraet har også en funksjon for enkelt å justere lysstyrke, metning og fargetoner. Andre innebygde redigeringsfunksjoner inkluderer blant annet rask retusjering og D-ligthing som betyr at du kan justere bildene ved avspilling.

17 motivprogram
Kompaktkameraet leveres med 17 motivprogrammer. Blant annet funksjonalitet for automatisk motivvalg som gjenkjenner fotosituasjonen og justerer kamerainnstillingene deretter. Kameraet har i tillegg et smart portrettsystem med en rekke funksjoner. Blant annet korreksjon av røde øyne, ansiktsprioritert autofokus, blunkevarsling, smileutløser og mykere hudtoner.

Kameraet vil være tilgjengelig i rødt og svart, og vil ha en veiledende pris på 2.290,-.
Nikon - COOLPIX S8100
COOLPIX S8100
Nikon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu