Fra mitt siste kurs
Fra mitt siste kurs, noen ledige plasser på kurset 15.02.
www.hoftun.no/aktkurs.htm
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger4691
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hans Olav S.

Tenkte nok at det var deg, da jeg så tittelen. Den eneste her på dotten som holder kurs :)

Fine linjer, kurver og diagonaler, og lyset er flott som alltid hos deg. Kunne vel tenkt meg litt mere luft på venstre siden slik at håret fikk boltret seg.


MVH
Hans Olav
Haiman A.

knut knut knut. du kan MYE bedre enn dette. Jeg har fulgt deg og jobbene dine. dette bildet blir rett og slett kjedelig. ulogisk komp. kjedelig tone. kjedelig lys. jeg får ikke dette til å stemme i forhold til dine tidligere bilder.
Knut H.

Hei Haiman, det var synd du ikke likte dette, lyset er jeg faktisk fornøyd med (belyst med 3 bordlamper fra IKEA),
kan vel være enig at resultatet ikke er ''fullkomment'', men tross alt er det tatt på et kurs hvor det er 16 mennesker til stede og jeg ''forklarer'' samtidig som jeg ''skyter''....til å være et bilde fra et fotokurs/demo, er jeg faktisk ganske fornøyd selv.....men takk for kritikken anyhow...........
Pål S.

litt lite kontraster, og utbrent noen steder. Ellers var det ergelig at håret var uskarpt. ørlite mere dybdeskarphet hadde ikke vært å forakte. Er det et utsnitt fra et større bilde, kjørt litt høy USM, eller hard komprimering? Så litt ''digitalt'' ut...
-pål-
Hilde J.

Virker veldig spennende med aktfotografering. Lyssetting er noe jeg kunne tenkt meg å lært mer om. Jeg har sett mange av dine bilder her, og mange har jeg egentlig likt bedre enn dette. Kanskje fordi dette ble litt grått. Og et litt rart utsnitt.

~~Hilde~~
john n.

....dette, derimot - er det mere liv i.
Fint lys/kontrast.
J.
Morten W.

Jeg likte ikke skyggen over silikonpuppen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu