Matinntak
Bildet inngår i albumet Hønsehauk -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger577
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_433891} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinar J.
Jeg har vanligvis stor sans for å utnytte bevegelsesuskarphet. Her synes jeg imidlertid du ikke har lykkes. Dette er for mye grøt for meg. Jeg ville hatt treet skarpt. Og selvfølgelig hodet som er ganske ok. Det ser nesten ut som en del av uskarpheten er gjort digitalt. Er den det? Eller var det kraftig vind? Komposisjonen synes jeg er bra.
ketil o.
Takk for kommentar Steinar!
Bildet er stort sett bare noe beskåret i etterkant. Uskarpheten er ikke tilført bildet. Det at treet også beveger seg kommer nok av at hauken akkurat har slitt i rypa som er festet til tørrgadden.
Mvh;
ketil
Vegard L.
Det ble jo helt spesielt dette. Jeg syns det fungerer bra slik. Treet kunne gjerne vært skarpt, men en beskjæring vil dempe at treet trekker for mye av oppmerksomheten. Det at hodet er såpass skarpt gjør dette bildet unikt.

Vegard
Tove H.
I og med at hodet er såpass skarpt, holder dette for meg. Masse fartsstreker og tøft actionbilde, hvor til og med treet rister. Liker posituren, det skarpe blikket rettet mot rypa, kompen - og utsnittet.
Hilsen Tove
Thorbjørn R.
Bevegelsen i treet forvirrer litt, ja. For øvrig er dette en spennende variant. Fascineende at hodet er såpass skarpt, samtidig som resten av fuglen er bevegelsesuskarp. Dette kan jo ikke være resultatet av en panorering. Litt mye luft under sammenliknet med over. Dersom du ikke har mer å gå på overkant, så ville jeg beskåret ytterligere (ikke mye) i bunn.

Men alt i alt bra, synes jeg.

Mvh Thorbjørn
Marcus B.
Lite synd att trädet är oskarpt för annars funkar det bra, tack vare att huvudet är skarpt. Ingen tvekan om att du fångat ett actionladdat ögonblick i alla fall och jag gillar bilden måste jag säga.

Mvh
/Marcus
Vidar L.
Meget bra og spennende bilde av hauken der skarpheten i hoderegionen gjør bildet unikt. Ser at mange ikke liker uskarpheten i treet, noe jeg finner uforståelig. Hadde treet vært skarpt, ville det tatt blikket bort fra hauken. Det som derimot er å pirke på, er at bildet virker trangt oppe og kanskje til venstre i forhold til mye å gå på nede og til høyre. Jeg kunne også ønsket å sett noe mer av øyet til hauken.
Ryper er menneskemat, og jeg stiller meg litt kritisk til å bruke det til åte.
Gunnar N.
Meget bra. Du har fått det vesentlige skarpt (hodet), at resten beveger seg er ikke noe stort problem. Det blir litt "øynene som ser" antagelig.

mvh Gunnar N
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu