Vegen stengt
Veistenging på Harøya, og da må selvsagt skilt settes opp. Og hvorfor lage det så komplisert? Om veien er stengt ved Håvar Bråten så er dette en presis og tydelig beskjed. Selv en kråke ute på tur skjønner det.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon 16-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger92
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_625373} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.

Javisst! Ikke noe problem. Alle vet hvem Håvar Bråten er. Bare ikke jeg. Men, jeg regner med at jeg snart finner ut akkurat HVOR han bor fordi jeg bare kjører videre og må vel antageligvis snu, akkurat der han Håvar bor....!
;o)

Må jo smile av slike artige blinkskudd. Det må jo være et lite og gjennomsiktig samfunn, der på Harøya. Er det der du er i fra, opprinnelig, Agnar?

Mvh,
Walter
Agnar H.

Ja, kommer fra Harøya. Var der ute i helga og så dette skiltet. Morsomt bilde som også kommer i lokalavisen i morgen :-)
Inger Anne Maritsdotter V.

Ha-ha, skikkelig morsomt og et blinkskudd, så absolutt...;-)

Tøfft!
Tone A.

Eit flott fanga gatefotografi kor både kråka og skiltet gjer at ein må flira.
Her har du vore heldig med den gråtona himmelen og at alt er så blaut. Med blaute skilt kjem dei friske grøntonane flott fram.
Kråka med sin positur gir ein flott effekt til eit bilete kor vegen bakover har mange skilt, men det første skiltet gir ein historie.
Du kunne ha klona bort gatelyset og ledningane som bakerst, men elles ei herleg gatefotografi du har funne.
:) Tone
Truls Bastian H.

Nydelig morsom bilde. Kråken gjorde seg i forgrunnen, og et så fremragende skilt. Jeg hadde IKKE klonet bort gatelyset og ledningen - Dette fordi en må ha med endel vei på grunn av skiltets tekst, og her har fotografen gitt oss akkurat passe mye vei. Men hadde vi klonet bort gatelyset og ledningene så hadde hele partiet oppe til venstre blitt så tomt og innholdsløst i forhold til hele høyresiden. Så jeg synet bildet er perfekt slik det fremstår nå. Måtte jeg på død og liv klonet bort noe, måtte det heller vært småsøppelet i grøftekanten på høyresiden
Tove H.

So what, sier nok kråka.
Morsomt gatefoto!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu