In the deapth
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-27 18:31:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-02-27 18:32:39
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239866} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Erlend J.
Skarpt, fine farger. Men Kjedelig og uorginalt, har en følelse av å ha sett det 1000 ganger før. Synes det er greit at du lager dette bildet, om ikke annet for øvelsens skyld. Fikk nesten lyst til å prøve selv...
Stine J.
Takk til deg Erlend for ærlig tilbakemelding. Setter pris på det. :)

Mulig dette er laget 1000 + ganger før, men det har jo så mye innen fotografi. Personlig syns jeg rødfargen er vanskelig å fotografere, men var fornøyd her. Likeledes er det utfordrende med belysningen, jeg ønsket å få til store kontraster i skyggepartiene. En øvelse - ja.....

Jeg er ikke fornøyd med utsnittet. Det er et eller annet som skurrer, uten at jeg helt klarer å sette fingen på det. Noen som har noen ideer?

mvh Stine
Tone A.
Hei stine
Om dette motivet er prøvd ut mange gonger før, så synes eg likevel at du har fått fram eit flott uttrykk på denne røde rosa med alle dråpane. Lyset gjer også mykje for bildet med skarpe detaljar i roseblada og lysrefleksjonar i dråpane. Skuggepartiet gir fin kontrast mot dei friske rødtonane.
Rosebilde har eg prøvd meg på mange gonger sjølv og eg synes at det er ein vanskeleg blom å fotografera, så difor blir eg ikkje lei av å sjå på rosebilda som blir lagt ut.
Eg er enig med deg i at utsnittet ikkje er heilt godt. Du har kutta litt for mykje nede, synes eg. Den mjuke linja til rosebladet skulle ha vore pga at den startar ''schwungen'' til rosa innover. Då vil også den store dråpen nede koma meir til sin rett. Men eg lurar på om rosebildet hadde vore rolegare utan alle desse dråpane, sjølv om dei friskar opp bildet. Fin dybde og skarpe detaljar med friske rødtonar på roseblada.
:) Tone
Anne-Grethe S.
Hei Stine

Om dette motivet er brukt 1000 ganger før, spelar ingen rolle for meg.
Eg synest du har fått det veldig bra til her. Rødfargen er vanskeleg, ja. Har prøvd så vidt sjølv utan at eg fekk noko resultat å skryte av.
Eg synest skarpheten og lyset sitter bra.
Det blei litt for mange dråpar. Nokon få hadde gjordt seg, men når det blir så mykje tar dei for mykje oppmerksomhet i bildet.
Hadde vore artig å sett ein versjon slik som Tone beskriver. Eg klarer ikkje heilt å sjå det for meg men kan jo hende det blir bedre.

Mvh
Anne-Grethe
Stine J.
Takk til dere også, Tone og Anne-Grethe.

Jeg har nå lagt ut 2 versjoner til fra samme opptakstid. En med mindre dråper og en uten. Ikke helt like utsnitt, men.... :) Bedre?

mvh Stine

Bente K.
V2 synes jeg var den beste her. Den store skarpe dråpen gir bildet det lille ekstra.
Originalt er dette ikke, men røde roser forblir uansett fortsatt like vakre og jeg synes du har formidlet form og farge godt i v2.
mvh Bente
Torbjørn K.
V2 er helt klart den beste, men jeg synes dette blir for intenst og voldsomt i både farger og kontraster. Jeg har nok sett bildet før jeg også, og liker nok best de litt mer rolige, diffuse variantene.

Torbjørn
Odd Tore S.
Dette var sterkt, får fornemmelse av et blodig nebb (grankorsnebb?) i blodige omgivelser. Joda, jeg ser det er en blomst, men den er nokså voldsom.
I forhold til v1 blir de andre versjonene matte og dagligdagse.
Skal det være, så skal det være!
Odd Tore
Espen A. I.
Jepp, sterkt er et godt ord. Men du bommer på kompen etter min mening, altfor trangt under og jeg ville valgt et kvadratisk utsnitt. Ellers liker jeg det skarpe her, særlig dråpene.

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu