Bildet inngår i albumet Mennesker -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-09-13 23:38:46
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2002-09-15 20:55:35
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger686
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32962} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (36)
Torbjørn L.
Nice! :-)

mvh

Torbjørn
Tom A. T.
Enig med Torbjørn. Bra bilde med spennende komp og fin gjentagelse av blåfargen.
mvh Tom T
Hege Helen R.
Fine farger og flotte linjer, funker bra denne, det som jeg er litt usikker på er hvorvidt modellen skal ha den svarte halvsirkelen bak seg eller ikke. Tror at begge deler kan fungere bra. Det som er prikken over ièn her er jo nettopp solbrillene med samme nyanse som bakgrunnen, Hudfagen på modellen kler også godt det blå. Det litt ''barske'' utrykket på modellen kler bakgrunnen. Hege :-)
Tarjei Ekenes K.
ser pent ut...

fin blåfarge!

! son tarjeiav !
Tove H.
Joda. Har definitivt noe over seg. Både farger, linjer og komp. Men i likhet med Hege er jeg litt usikker på halvsirkelen, noe med overgangen der - men tøft var det jo - uansett.
tove:-)
Frank W. G.
Nå avslører jeg deg, Arne. Yeees, du har juksa litt i PS nå, ser jeg ;-)
Herlig bilde som gjengir en blåfarge og skarphet som det smeller veldig fint i. Ellers liker jeg helheten i bildet veldig godt. Farger og komposisjon sitter bra her.


Frank
Birna R.
Bærer litt for mye preg av dårlig montasje, men ideén er god og kunne nok ha klart seg uten slike grep.

Arne S.
Hege og Tove, den svarte sirkelen er en paraply. Bildet er ikke arrangert, bortsett fra snurringen av paraplyen. Slik sett er den svarte sirkelen en del av fortellingen..
Nils B.
Nesten samme toneleie i både vegg og briller, dette er bra. At modellen er omgitt av en sort halvsirkel med så hard overgang mot det blå stiller jeg meg litt mer skeptisk til. Lyset som kommer ned over disse linjene i blått burde muligens på en eller annen måte truffet det sorte. Ideen er sabla god, og det samme er farger og utførelse, det er ett eller annet med det lyset!!
mvh Nils
Arne S.
Bjørn, jeg takker for kommentar, som kom i samme sekund som min. Jeg må nesten presisere at bildet ikke er i nærheten av å være manipulert.

:) arne
Arild K.
Fine blåfarger, tøft bilde.
Smart med snurringen av paraplyen.

Mvh AK
Ragnar W.
Jøss, det var ikke lett å se at det var en paraply. Har samme oppfatning av den som andre. Tror bildet ville ha tjent på at den ikke snurret. Det ser rett og slett manipulert ut, åkke som.

Ellers er det jo et knall-bilde med supre farger og linjer og alt som hører til!
Frank W. G.
Ja, tenkte jeg det ikke, Arne. Ingen ''juks'' denne gang heller gitt. Jeg gir meg over for den roterende paraplyen.

Frank
Birna R.
Javel Arne, da har du snurret for mye og for kjapt. Viktig med visual clues her og det har du frarøvet tilskueren. Jeg fastholder kritikken på dette punktet, det skal ikke være nødvendig med en tekstlig forklaring for å kunne forholde seg til et bilde av denne typen.
Jostein M.
Herlige toner og komposisjon, dette bildet likte jeg,
Mvh Jostein
Arne S.
Jeg er generelt sett enig med deg, Bjørn. Man bør ikke frarøve betrakterens mulighet til å fantasere rundt et bilde. Men jeg kunne ikke la bilde framstå som en manipulasjon..
Birna R.
Se dét forstår jeg, men du gjorde det svært vanskelig akkurat her.
Thomas B.
Fin komp. og ide..litt usikker på den svarte sirkelen rundt personen..

Thomas
John G.
Finfin idé, og da er det jo synd at paraplyen gir et så galt signal. Også jeg fikk inntrykk av at dette var det mekket litt med i PS...
John :-)


Arne S.
Ok, jeg legger ut en ny versjon uten snurring...
Kjetil N.
Veldig bra. Jeg synes versjon 2 er mye bedre, klarere og mye mer spennende komposisjons- og fargemessig. Det blå feltet lager en flott bevegelse over bildeflaten.
John G.
Absolutt bedre uten snurring! MEN, personlig hadde jeg greid meg uten den andre paraplyen(blir vi aldri fornøyd). Synes den stjeler litt for mye av oppmerksomheten...
John :-)
Eskil O.
Likte begge versjonene, syns ikke det virka manipulert. Freske reine farger, flott metallisk glans i veggen og solbrillene.

Eskil.
Tove H.
Begge bildene funker, men for meg ligger det imidlertid ulike historier i dem.

Orginalen fremhever mannen bedre, mens versjon to fokuserer på linken mellom mannen og den andre paraplyen - mannen blir for meg mere underordnet i versjon 2.

Så det koker vel egentlig ned til hva du vil formidle med bildet. Hva ideen din er.
tove
Thorfinn B.
v2 uten snurringsluriumer er best og ganske bra . Den andre paraplyen må absolutt være der..To paraplayen er med på å lage en liten histoie om kø e.l. , dessuten er dette like mye et bilde som bygger på komp...! Bra, men ikke veldig bra! :-)
Carsten A.
Min reaksjon på bildet er ikke så ulik den Thorfinn har. Men her var thumbnail'en mer lovende enn bildet holdt (det gjelder begge versjoner). I thumbnail'en er detaljene undertrykt, her kommer de etter min mening for tydelig fram, det gjelder i særlig grad for stripene i den blå veggen.
MVH CA
Birna R.
Versjon 2 faller pladask for meg, det hele blir så påtatt arrangert at det nesten er pinlig.

Dersom man veksler hurtig mellom versjonen ses at #1 har et betydelig grønn/cyan stikk (så ikke det tidligere), mens #2 trekker i rødt.
Arne S.
Bjørn, du får meg til å reagere, og det er en bra!

Verjson 1 er ''originalen'', dvs. det bildet JEG valgte ut i denne serien. Versjon 1 er jobbet med når det gjelder fargebalanse etc. for å uttrykke det jeg ønsker, og er et bilde jeg selvsagt står inne for.

Versjon 2 er lagt ut for å hente ut kommentarer vedrørende paraplyen, og har ikke fått samme etterbehandling som v1, derav forskjell i fargebalanse.

Motivet som ''så dan'' er ikke arrangert, men paraplyene er justert litt i forhold til hverandre under opptaket. Slik sett kan jeg være enig i at v2 kan virke arrangert. På grunn av denne ''følelsen'' har jeg ikke valg v2 som hovedbilde. V1 spiller på andre strenger, som Tove også er inne på, og er i mine øyne mer uavhengig av ''øyeblikket'', og derved spørsmålet om det er arrangert eller ikke.

Takk for innspill :)
Aleksander J.
Originalbildet uten snurr på paraplysjen hadde vært råflott, men det er jo ganske flott som det er også da....
Avsluttet .
Står på at versjon 2 uten den øvre paraplyen hadde vært knall!
Liker godt linjeføring og gjentakelsen av blått.
Det at bildet faktisk er tatt slik er dets styrke.
Helt ok å arangere når resultatet blir som her.
Arild S.
Hei Arne.
Originalversjon er bra den, og bedre enn v2. Personen og veggen gir et bra komp og super fargekombinasjon, men originalen med mindre bevegelse i paraplyen hadde også blitt meget bra.


Arild
Stig S.
Arild sier det kort og greit. Flotte farger!!

--ss--
Janne Cesilie J.
Enig med Stig som er enig med Arne;o)
Very nice!!!
Mvh JCJ
Elisabeth W.
En stemme til for original med paraplyen i ro!

-- Elisabeth
Arne S.
Jeg takker for kommentarer, og legger samtidig ut den versjonen mange av dere ville ha.

:) arne
Avsluttet .
Nice stuff...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu