Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Mads R.

Ganske kult bilde, men lyset på ansiktet blir litt unaturlig. Ser liksom ut som et innebilde som er blitt lagt oppå et utebilde. Ser også ut som om ørene til personen mangler. Lurer litt på hvordan du har fått til den effekten.
Carsten A.

Tja, er vel kloss hold og vidvinkel, dermed skjuler julegrisfjeset ører og annet, dessuten litt mye blitz (på kamera) rett i fjeset.

Karikatur av modellen?
MVH CA
Erlend M.

Hehe.. Holdt på å le meg i hjel når jeg så bildet.
Avsluttet .

Dette bilder er nødt til å være manipulert. Ansiktet har et preg av og være klipt ut fra et annet bilde, og det ser heller ikke ut som om hodet og kroppen passer sammen heller. Jeg vil tro at kroppen og bakgrunnen passer sammen, og hodet er limt på i ettertid. Dessverre så likte jeg ikke bildet, da jeg skjelden synes at manipulerte bilder er særlig imponerende, med mindre det kommer helt tydelig fram at det er manipulert. I dette tilfellet er det hverken fugl eller fisk for meg. At det i tillegg er plassert under kategorien selvportrett er en annen sak...

-marius
Carsten A.

Vel da får vi høre hva Roy Solvang sier om bildet (ser forøvrig ingen antydning om at dette skal være et selvportrett). Ser heller ikke spesielt (etter-)manipulert ut etter min mening.
MVH CA
Avsluttet .

Blingsa litt ang. det med kategori... Ser nå at det er plassert helt korrekt under ''Portrett'' og da bortfaller jo det punktet =)

-marius
Arild S.

Artig close-up perspektiv på saker og ting her, ja. Han ser ihvertfall ganske så fornøyd ut - lillekaren.

Arild
Roy S.

Jeg tror bilde får stå uten kommentarer fra meg -ellers kan jeg risikere å komme ut på tynnere is enn det jeg allered er :o))
mvh
roysen
Carsten A.

Hva slags tynn is er du redd for? Dette bildet er åpenbart ''manipulert'', spørsmålet er bare om det er før, under eller etter opptaket - og du bør kanskje tilfredstille dem som syns svaret er viktig. Men det syns ikke jeg.
MVH CA
Roy S.

den tynne isen består i at bildet er lagt inn under portrett og ikke manipulasjoner, frykter fordømmelsen? :o)) ansiktet er fra et innebilde, som flere har vært inne på, og lagt oppå et uteopptak av en mann med hatt osv., jeg må innrømme at jeg flirte litt selv i barten når bildet åpenbarte seg på skjermen, men det er ikke bare humoren som er i ''fokus'' - takk for fine tilbakemeldinger!

mvh
roysen
Carsten A.

Kan ikke skjønne at du på noen måte fortjener noen fordømmelse. Du har rett og slett laget et bilde - og et ganske vellykket, humoristisk og lett grotesk blide. Ikke hold opp med dette!
MVH CA
Nils L.

Vittig.
Mvh Nils
Toini B.

Hehe, morsomt. Ble glad av dette:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu