Sondre Lerche
Fotograf
Utstyr
  • Canon D30
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger238
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_16770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Dette var tøfft Kai, artig idé med den statuen bak

Terje
Vemund L.

Hmmm...bildet var ihvertfall ikke særlig flaterende for modelle...har han en hudsykdom, eller bare masse kviser???
Ideen var morsom, og den utbrente himmelen likte jeg, så ekspoerings balansen er igrunn fin, men jeg tror kanskje du kunne valgt noen klikk lavere blenderverdi, og bluret ut kvistene litt mere, samt endret hvit balansen en smule....syntes som sagt ikke fargene i ansiktet var så veldig pene...
Uansett et fint bilde, bra idee, og fint gjennomført...bortsett fra fargene.

Vemund
Tor-Erling T. R.

Sondre Lerche er Norges største popstjerne for tiden. (Hvis du ikke har fått med deg det, Vemund.) At han har litt kviser eller uren hud, gjenspeiler bare hvem Sondre er. En helt vanlig 19-åring uten primadonnanykker og stjerneglans.
(Rent bortsett fra at han lager svært bra musikk!)

Når det gjelder bildet så trenger jeg ikke så så mye jakke. Heller mer greiner. Og så hadde jeg ønsket meg litt avstand mellom de to hodene.
A S.

I motsetning til ditt portrett av piano-spilleren, så var dette kjedelige greier. Her har du en musiker du sikkert kunne fått et veldig bra bilde av, dersom du hadde brukt mer tid... Nå blir resultatet kjedelig; kjedelig lyssetting; en statue som fungerer som et uromoment og tilslutt: Greiner uten blader eller rammemessig funksjon blir rot. Sorry, Kai. Men dette kan du bedre.
Vemund L.

Jeg har fått med meg hvem modellen er..riktignok er ikke dette min smak, innen musikk, men jeg følger da LITT med. Forøvrig syntes jeg vell egentlig at et bildet bør inneholde noe mere en et kjent fjes, for å bli et bra fotografi, derfor ser jeg ikke helt viktigheten av om modellen er kjent eller ikke. At han er litt kvisete, er jo greit nok, men det er da ingen grunn til å sette en slik fargetone i ansiktet hans.

Vemund
Torbjørn L.

Enig i mye av det de andre skriver.. Et litt kjedelig portrett! Selv er jeg vel forøvrig ikke så fan av denne vinkelen.. Minner meg bare om en haug med dårlige selvportretter kunder hele tiden tar (og leverer inn på Click) :-)

mvh Torbjørn
Andreas F.

Liker den utbrente himelen og mønstret i greinene. Ideen sort/hvitt mot farger er god. Vinkelen ok, men du burde ha blendet opp litt slik at bakgrunne hadde blitt litt dusere. Slik det fremstår nå, er det liksom, mann med ''Se og Hør'' uttrykk på rotete bakgrunn.

Skjønner kanskje satueideen din, men gjennomføringen virker noe halvhjertet. Hvis ideen var ''Tynget av et massivt folkepress'' el. burde du tatt skrittet helt ut og lagt stauens hode på skulderen hans. Slik den er plassert i dette bildet ser bare helt forjævlig ut.

(NB: Har en noe tvangsnevrotisk forhold til ting som sikker opp fra skulderen på folk.)
Kai F.

Takk for de kritiske røster, men jeg vil ikke være helt med på at det ser «helt for jævlig ut». Men dog, det andre ser i bildene mine er for meg det korrekte inntrykket, så jeg er enig i kritkken her.

mvh
kai :-D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu