- Galeria Krakowska, Krakow i symmetriens tegn -
Jeg kan ikke bare legge ut fuglebilder da jeg har registrert at noen her inne er lei "fuglebilder og solnedganger".
Kritikk til eget bilde: Den halve blomsterpotta i nedkant irriterer meg, men ble for mye å klone, og i tillegg hadde jeg ikke mer å gå på.
Utstyr
 • FUJIFILM X-T1
 • Samyang 12 mm, f2.
 • Brennvidde12 mm
 • Blenderf/5.6
 • Lukker1/60s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriArkitektur
 • Lastet opp
 • Visninger46
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1146176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Sannsynligvis en spurv nedi blomsterpotta der så du lurte deg ikke helt unna med et fuglebilde denne gangen heller. Nei, spøk til side. Ikke helt symmetrisk når du ser på lampene i taket men den lille vridningen er godkjent og man får et godt dybdesug i bildet. Har vært her, fint sted og bilde. Hva folk etterlyser går nok mere på fotografer enn endring av stil på de som allerede er her. Man kan ikke endre sin stil og hva man selv liker fordi andre skriker etter forandring. Da må de fotografene som driver med denne type fotografering som etterlyses entre banen med sine bilder. Men tror de uteblir.
Arild T.
Takk for rask respons, Christer og kloke ord!


Arild
Jostein S.
Hei
Utrolig flott innsyn innover i bildet
God romvirkning
Keshav N.
Flott motiv som er imponerende godt fremsitilt. Blomsterpotta er bare pirk. Gratulerer Arild.
mvh Keshav
Gunnar F.
God utnyttelse av sentralperspektivet i symmetriens tegn med vidvinkelobjektiv og kameraet lavt nede slik at man får med det nære og litt høyt ståsted for også å inkludere det fjerne i kjøpesenteret og at de styrtede linjene ikke samles altfor brått. Ikke slik luksus det fokuseres på i dagens Polen, men et godt alternativ til fugler og solnedganger som heller ikke er å forakte.
Mvh Gunnar
Roar K.
Flott utsnitt og komp.
Siden du nevner blomsterpotta ved nedre ramme foreslår jeg et kutt på oversiden av hodet nede i høyre hjørnet for da forsvinner potta mens stilken kommer direkte fra nedre ramme hvilket kan gi spenning.
Oppe ville jeg tatt en drøy cm kutt og fått rene avslutninger i begge hjørner..
Scroll opp og ned for å sjekke om du synes forslagene har noe for seg?

Roar
Ingrid Milly L.
Spesielt motiv i flotte farger og god foto-vinkel dette!
Godt sett og fint fanget.
mvh. Ingrid Milly
Walter S.
Herlig interiør fra dette kjøpesenteret i Polen. Fuglebilder hopper jeg - som regel - rett over, med mindre det er noe spesielt med de, fotografisk sett. - Rene artsbilder der i mot, er mindre interessant, men hver sin lyst. Ikke alle som liker bilder av biler heller, men jeg like det, og da kjører jeg bilder av biler...!

- Skjønner ikke "greia" di med blomstrepotta, tror du er eneste som tenker noe mere om den. Du kan jo like gjerne croppe rett over planten og bare få med de to nærmeste, sorte strekene - så er det probløemet løst ...!
;o)
Mvh,
Walter
Arild T.
Takk for kommentarar og innspel!
Når det gjeld val av bilete som ein kommenterar, så bør det vera den fotografiske kvaliteten som bør vurderast, ikkje om ein likar motivet eller ikkje.


Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu