Solnedgang i holo
Solnedgang tatt mellom frontruta på bilen på vei ned fra Holo.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Raymond W.

Det er alltid flott å oppleve en slik solnedgang. Men for at et bilde skal bli bra (med solnedgang) må det være noe mer. Hva viser dette bildet egentlig, bortsett fra en flott himmel? Kanskje skulle du gått et sted hvor du hadde funnet litt mer interessante silhuetter?
Ronald T.

Takker for tilbakemeldingen. Hva jeg vil vise med bildet er jo solnedgangen, ikke noe annet. Hva som kunne være mer intressante silhuetter vet jeg ikke da det ikke finnes noe annet der jeg var. Så for meg er det det opptimale bildet jeg kunne ta der og da og det er det jeg viser her.
Frank K.

Må si meg enig med RW her om at det må være muligå utnytte himmelen på en bedre måte. Om du hadde gått ut av bilen så er jeg sikker på at det vil være mer fotogene silhuetter enn et husmøne og en litt kjip stolpe;)
Ronald T.

Takker for tilbakemelding. Må si jeg sitter igjen og lurer på hva jeg burde ha plassert som forgrunn, siden det jeg da plasserte der ikke holder mål. På plassen der jeg tok bildet så er det tett skau til høyre og det er et hus som ligger ned til venstre det er det hele, så hva jeg burde plasset i bildet lurer jeg meget på. hva hadde vært det opptimale og ha hatt der, fugler, fly ''den flygende hollender'' :-), hva??
Frank K.

Feks: Et enkelt tre, en åsrygg, et tjern med skog, et hus, ei bro - Hva som helst egentlig bare det blir noe mer ryddig. Her har du tre-fire elementer, eller retter *deler* av dem som noe uryddig og ''tilfeldigvis'' kom med i bildet. Det hadde vært fullt mulig å lage noe spesielt med feks bare stolpen og de tilhørende ledninger mot den flotte himmelen. Men dette krever ofte litt mer enn å ta bilde i fra bilen. Hva som kommer med på bildet og hvordan disse elementene er plassert (komposisjon) mener jeg er veldig viktig for bildets resultat.
Ronald T.

Tusen takk for et meget bra svar Frank, det var konstruktiv tilbakemelding som jeg setter pris på. Skal prøve og huske på det neste gang :-)
Rune L.

Et fantastisk fint lysfenomen i seg selv det du har fanget her. Men enkelte ganger er man bare feil plassert i forhold til slike fenomener, og resultatet blir dermed ikke alltid interessant for andre.

Mvh
Rune
Avsluttet .

Flotte farger! Om du skulle har valgt et annen sted som ble skrevet en annen plass? Men er det ikke så som det ser ut, det er jo nesten strømlinjer overalt? Syns det er bra komponert!

Hilsen Jørg
Ronald T.

Det er godt at noen også liker bildet :-), takker for all tilbakemelding som har kommet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu