Morgenstund er rød og mangfoldig
1000..og en natt og en dag ved Ganges
Liker mylderet av aktiviteter og fargene, men teknisk er jeg en novise
Utstyr
  • Nikon 70S
  • AF Nikkor 70-300
  • Blenderf/9
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetTatt fra robåt, håndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger41
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_515189} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Øystein E.

Her var det mykje artig som gjekk føre seg! Alle situasjonane du har fått med gjer biletet sjåverdig.
Likar også fargane og lyset. Teknisk kunne det sikkert ha vore meir gjennomtenkt, men syns ikkje det gjer noko når biletet er ein så flott dokumentar slik det er. Og skal ein tenke og planlegge medan ein sklir forbi i robåt, er det fort for seint!
Knut Georg F.

Eksotisk, fargerikt kaos. Litt mangelfull skarphet, og robåten i forgrunnen kunne like gjerne ha rodd forbi:-)
Mvh Knut
Tove Mette L.

Jeg må si du tar bilder med mange historier i, men jeg liker det. Dveler lenge ved dine bilder da det er så mange detaljer. Godt observert!
Roar K.

Her har du neimen ikke gjort det lett for deg sjøl med dette myldrende liv og mangfold i sterke farger.
Bildet hadde trengt en aldri så liten rotering mot venstre for å bli rettet opp.
At storfeet også er med i det som kanskje er Indias mest hellige by, Varanasi er vel bare som seg hør og bør. Leste foresten en artikkel av NRKs korrespondent i Dehli at de hellige kuer er iferd med å dø langsomt av plastikkforstoppelse da de ofte finner maten i containere fulle av plastposer som blir liggende å stenge i kuas 4 mager. En veterinær hadde funnet hele 35 kg. plast i magen på ei ku.

Roar
Geir F.

Takk for fine kommentarer og innspill til forbedringer. Samtidig er jo dette en "fantastisk" verden, som jeg knapt har utstyr eller kunnskap til å yte den rettferdighet det kunne ha krav på. Men du verden så spenende!
Plastikkposer er et kjempeproblem. Det vet vi som bor i India mye av tiden, Roar. Derfor innføres det forbud mot å selge slike, mye på grunn av miljøet og på grunn av de hellige kuer, som du er inne på.
Jeg har forståelse for at kuene er hellige i India. For såvidt. Men grunnen til at de for eksempel sviver omkring ved tempelet her ved Ganges bredd, og i bynære strøk generelt, er at bonden som eier kua ikke ønsker å bringe den i "hus" av to grunner. Han slipper utgifter til fôr. (Hva kua finner å spise i trappene her kan vi lure på). Og han sparer transporten av det ferdige produkt, for produksjonen av melk foregår der markedet er. Altså win-win for bonden.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu