Dublett
Utstyr
  • Fuji Finepix
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger388
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Ikke helt skarpt og litt lyst og utbrent på beina hans,men allikevel et artig bilde og en god ide.
Hilsen Tone!
Hege S.

Flott bilde! Ser nesten ut som om det er tvillingbroren som ligger under vannet :) Føler speilbildet er tydeligere enn personen selv, da den ekte personen får litt vel mye lys på seg. (blir nesten blendet)
Synes pinnen med den hvite kula i venstre hjørne blir litt forstyrrende. Kunne muligens beskjært litt av bunnen bort, da denne ikke gir så mye til bilde. Ved å beskjære rett over kuletingen, vil det fortsatt være litt luft rundt speilbildet..

Mvh Hege
Cornelia T.

var dette planlagt? veldig interessant ide i hvert fall. (man kan også snu bildet opp-ned...) gratulerer.
mvh, ct
Oddgeir N.

Enig i at det er synd et er utbrent, men slike motiv med sterkt sollys med mykje vatn og reflektert lys er vanskelig. Når du skal ha noko i bevegelse som her er kamera på stativ med to eksponeringar til liten hjelp.
Det er grunt ut. Gikk det bra?
Wenche J.

Meget bra motiv Leif-Erik:))
Bra fanget. Jeg er enig vedr. beskjaeringen som er nevt over.
Mvh Wenche
Leif Erik Holthe L.

Takk for kommentarer. Motivet var planlagt og det ble mange stup på min sønn Henrik. Men, desverre misset jeg på eksponeringsmålingen. Vel, det er sjelden man får 100% klaff med alle variabler. Jeg klarte i alle fall å få motivet og komposisjonen slik jeg ønsket det. Bildet fikk en andreplass i en konkurranse. Lurer på om det kanskje hadde nådd helt opp hvis eksponeringen hadde vært korrekt.

Myrulldotten er helt klart forstyrrende. Har ikke reagert på den før det er nevnt her. Nå irriterer jeg meg over den, så det blir en liten retusjjobb i Photoshop. Takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu