Hvor blir solen av?
Egentlig er problemet for mye skarpt lys her slik at bildet ble mørkt. Men det ser ut som kjøttmeisen ser etter sola - slik som jeg gjør nå om dagen. Har ikke sett sola på flere uker. Samme tunge hvite snøhimmel hver dag. Hvor er sola? I dag regner det og all den fine hvite snøen raser av trærne. Vinteren er ikke som den var! Å hvor er fuglene? Har ikke hørt et pip på flere uker heller. De må vel ha gåttt i dvale til sola skinner igjen. Tror jeg følger deres eksempel...
Bildet inngår i albumet Fugler og dyr sett fra ''bua''. - Sommeren 08 lagde jeg meg foringsplass bak lekestua. Skar hull i veggen og fikk en flott plass for studie og fotografering av fugler og dyr.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon AF-S Nikkor 70-300VR
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • AnnetISO 320
    -1,7EV
    Håndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger154
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_361670} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole Arne S.

Dette var da et flotters bilde av den nysjerrige kjøttmeis hunnen Ann Kristin..
Bakgrunnen er nesten på grensen til og være for mørk..
Men det fine lyset som kommer inn på meisen berger bildet..
Fin komp og utsnitt...
Likte bildet godt..

mvh Ole Arne
Bjørn H.

Veldig bra bilde av kjøttmeisen dette,skarp og
fin er den,liker bilde,bakgrunnen er jeg enig
med Ole Arne,ellers meget bra.

mvh. Bjørn
Ole Petter .

Hei
fint lys inn på fuglen som nevnt,ja det er mørkt om dagen nå,men går snart mot lysere tider igjen :-D.fin letende blikk etter solen dette,og skarp å fin ern også.
Mvh Ole Petter
Adrian Dyrhaug G.

Hei Ann Kristin!

Nå får vi nå ikke gi opp vinteren fullstendig da, men du har et poeng! Likte bilde ditt godt. Vakker positur på kjøttmeisa samt god skarphet. Den mørke og grønne bakgrunnen gjorde underverker med bildet ditt! Toppers bilde dette!

mvh Adrian Grande
elin a.

Herlig Ann Kristin, der var småtippene på plass igjen. Skarp og flott kjøttmeis dette. Flotte farger. Likte godt den mørke bakgrunnen, her hos meg blir jo alt blått. Snart snur solen og både du og jeg får den tilbake. Da blir det liv på forina di igjen skal du se.
Ha en flott kveld.
elin
Ann Kristin S.

Hallo alle sammen
Takker for trivli kjøttmeishilsen. Jeg blir aldri klok på om dette er en hunn eller hann. Alle kjøttmeiser er like spør dere meg. Noen sier at det har noe med bredden på den svarte stripa foran, men når jeg ser en alene ser jeg ikke om den er tynn eller bred...
Angående været så har det vært enda svartere i dag enn på lenge. Regnet siler ned og julestemningen blir ikke akkurat oppadgående.

Gode hilsner ifra Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu