Kommer ikke snøen snart?
Et av bildene under årets julekortfotografering
Synes jeg har fått den rette julestemningen selvom snøen glimrer med sitt fravær..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-31 10:52:33
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-12-31 10:57:04
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 18-55
  • Brennvidde18,0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228636} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Torill K.

Hei Elin Merethe!

Dette synes jeg var et flott bilde med god julestemning. Liker det drømmende blikket til barnet. Fint belyst med dagslys fra vinduet. Liker også at bildet er bluret litt. Synes kanskje stearinlyset i vinduet er litt forstyrrende.

mvh
Torill :)
Elin R.

Synes det var helt nydelig! Skjønn jente som sitter og venter på julen. Vakkert bluret, fin stemning, fine farger. Synes godt lyset kan stå, det gir balanse i bildet.
Avsluttet .

Fikk julestemning av dette, meget bra..

Hilsen
arne
Camilla S.

Heisann

Dette var nydelig, liker at du legger vekt på snøen som ikke dukker opp i år.
Herlig stemning, duse og lekre toner.
Jeg synes stearinlyset hører med i bildet.
Pent julekortmotiv, kreativt!

-Camilla
Elin Merethe S.

Hei,
så raske dere er med å kommentere. Veldig hyggelig at dere tok dere tid til det, dette er ett av mine to første bilder her.
Vil bare korrigere at det nok er en liten gutt som sitter her og venter.. Litt langhåret kanskje, men Tobias heter han..
Ellers -takk for kommentarer!
Ann T.

Dette var helt nydelig! Veldig fin jule stemning du har laget her. Lyset og softing her vært behandlet på en meget bra måte.
Mvh. Ann
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var veldig sjarmerende! Fargene er behagelige og uttrykket og posituren er veldig passende og fin. Lua som omkranser barnet gir også en varme og styrker bildet komposisjonsmessig. Likte dette.
hilsen ingebjørg
Elin R.

Oj, beklager at jeg kalte Tobias jente! Pssst, ikke si det til ham! ;O) Når du sier det ser jeg jo godt at det er en gutt, har 2 jenter sjøl og redigerte en haug med bilder i går, så hodet mitt var nok litt ensporet. Hmmm, lurer på om jeg har gjort samme blunderen med noen andre?
Elin Merethe S.

Det er helt orden, vet du, skjønner at det er fort gjort, ja :) Skal nok ikke si det til ham nei, da griner han på nesen og sier ''nei, æsj, jeg er ikke jente!'' akkurat som 4-åringer sier.. Han har nok klippet håret sitt siden dette bildet nå. Ellers takk for kommentar, det var veldig hyggelig. Skal ta meg tid til å se på dine bilder også.
Margrethe A.

Dette var flott! Mykt og flott! Liker virkelig det litt blurrete uttrykket! Som noen andre kommenterte hadde det nok gjort seg med å klippe bort stearinglyset - dersom du skulle beholde det der, burde det nok vært litt luft til høyre for det igjen, slik at det ikke blir så skviset inn i bildet. Ellers er dette meget bra!
Elin Merethe S.

Takk for kommentar, Margrethe. Nå har jeg lagt til et par versjoner til. Versjon 3 ble også brukt som julekort sammen med versjon 1. Takk for anbefalinger fra både deg, Margrethe og dere andre -og godt nytt år!
Tone Elisabeth N.

Synes det er absolutt finest med lysene jeg... Et helt fantastisk flott bilde ... Jeg blir målløs av beundring :)
Elin Merethe S.

Tone, takk for at du stakk innom meg og kommenterte bildet mitt. Det var veldig, veldig koselig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu