Din største kraft
føler du først som en avmakt.
Aasmund Brynildsen
Bildet inngår i albumet Hemsedal -
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ramunas K.

Bra skarphet og komposisjonen funker fint! Spennende bilde generelt. Skjønner ikke helt hva dampen/røyken/vanndråpene (?) er for noe, men det legger til en fin detalj til bildet og er ganske originalt, synes jeg. Himmelfargen er det eneste jeg kan kritisere her, den ser litt for lys ut. Men alt i alt et veldig bra bilde!
Avsluttet .

Vakkert bilde av en mektig og flott foss.
Nydelig med vannet som virvles opp og lager fart og spenning.
Herlig.
Hilsen Tone!
John H.

Hei
Fint fossebilde. Jeg som er Møring skjønner selvsagt hva ''tåka'' er for noe. På møre kaller vi det for gov. Det er vannsprut fra fossen som hvirvles opp og her brytes lyset i vanndråpene. Fin komp og passe sløring.
John
Inge S.

Hei.
Dette er rå kraft fremvist på en vakker måte. Skarpt og fint
med gode farger.
Bra.

Mvh Inge
Per Einar G.

Hei,

Flott komposisjon og vakker kraftfull stemning, ser at det var sterkt lys her men det funker helt fint. Flott med tåka eller Gov som John nevnte tidligere :)

Per E.
Anne-Lise S.

Vakkert bilde fra området ved Hemsedal dette her, Wenche! Her har du rå kraft i sving. Tåka, som selvfølgelig er vannspruten, fører til at solstrålene får disse fine tegningene over fossen, og detaljene i bildet er fine. Synes kanskje nedre del av vannfallet; i bunnen blir noe for hvitt og med lite struktur. Ser at sola skinner spesielt hardt akkurat der, så det er nok årsaken! Flott med høydeformatet her som jo også passer svært godt for å fremheve høyde i landskapet. Fin dybde innover! Gode farger gjennomgående over det hele også! Ser frem til flere bilder fra deg fra norgesturneen! :-)

Anne-Lise
magne f.

Hei Wenche!

Fint motiv, hvor fossens dynamikk og kraft kommer fint fram. Bra komposisjon. Synd kameraet ditt ikke taklet kontrasten til himmelen og hvitbalansen. Jeg har ofte selv opplevd å få slik farge på himmelen med mitt digitale kompaktkamera. Bildet har også gjennomgående blåstikk. Du gjorde det meste rett, men kameraets kvalitet sviktet litt. Fint med solstrålene inn i vassføyka.

Magne.
Tove H.

Rå kraft og skjønnhet, flott med skumsprøyten som virvles over fossen...og sola som skinner gjennom dråpene. Skarpt, velkomponert og med fine farger.
Mvh Tove
Wenche J.

Dette var hyggelig å våkne opp til:) Tusen takk alle sammen for utfyldende, forklarende og positive kommentarer med gode tips og råd.
Jeg er helt enig vedr. himmelen. Den var egentlig lysere, men ble blåere etter hvert som jeg gikk frem i PS. Det jeg ikke tenkte på var at dette lagde blåstikk i bildet, som Magne nevner:) Så tenkte jeg å kutte bildet øverst og ta bort himmelen helt, men da mistet jeg det snødekte fjellet:( Det hadde kanskje vært bedre å ta bilder en dag med gråvær, men da mister jeg solen som lyser opp ''Gov''en:):):)
Jeg gir meg ikke. For neste gang er forholdene kanskje bedre og jeg har, ikke minst, lært mer slik at jeg kan ta et bedre bilde av Rjukandefossen i Hemsedal.
Mvh Wenche
Jan Erik E.

Får liksom lyst på en tur ut i naturen når man ser dette bildet. Ett vakkert bilde i ett vakkert land. MVH JEE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu