Vinterstemning
Aska blir en flott skulptur også i frostdrakt. Den tegner seg fint imot den klarblå himmelen.
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger745
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229327} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Roy H.

Nydelig. Bra komp og flotte blåfarger. Kanskje skogen til venstre skulle vært borte (er ikke helt sikker).
Mvh Roy
Jorunn L.

Enkelt nydelig vinterbilde. Flott med sollyset som berre treff på treet. Eg saknar snøen no, - så dette gjorde godt for augene mine.
JorunnL
Geir N.

Det sies at det enkle er ofte det beste,noe som dette viser.
Enkelt rent og pent. Meget bra!
mvh
Geir
Cato R.

Hei Rune.
Enkel og god komposisjon. De få fargene som er der er nydelige. Enig med Roy angående skogen. Hadde vært morsomt å hatt litt mer av den herlige solen på bakken også.

Dette er et sånt bilde som får meg til å savne Norge.

Mvh

Cato
Inge S.

Hei.
Et enkelt men meget severdig vintermotiv.
Meget bra.

Mvh Inge
Terje M.

Hei Rune.

Dette likte jeg veldig godt. Enket og flott motiv. Fine farger. Mulig skogen til venstre skulle vært borte, men synes ikke det gjør noe at den er der. Veldig bra.

Mvh
Terje.
Wenche J.

Hei Rune
Et helt nydelig motiv med gode farger. Rent og elegant. Synes at traerne til venstre boer staa. De gir dybde og spenning i bildet. Et veldig bra utfoert bilde. Det fortjener en anbefaling.
Mvh Wenche
Tine H.

Alldeles lekkert. Må bare bli med på debatten. Mener trærne i bakgrunnen gjør mye for bildet. Uten er jeg redd bildet ville gitt et heller kunstig uttrykk og blitt kjedelig. Spennende om du legger ut to versjoner.... Tine
Steinulf L.

Enkelt og pent. Går ut fra at motivet er det samme som dette:bilde nr. 257561. Du kunne jo ta bilde i samme utsnitt gjennom året. Et spennende prosjekt.
Jan Frode A.

Flott lys og former, sammen med et godt utsnitt og komposisjon, gir et absolutt severdig bilde. Teknisk godt utført, og fargevalører som jeg alltid blir begeistra for :-)

mvh Jan Frode
Inger Margrete P.

Et veldig bra bilde - liker blåtonene i det og lyset faller fint. Himmelen er fin med sine fargegraderinger ned mot bakken.
Lars Øyvind N.

Nydelig vinterbilde! Avslappende og harmonisk
Andreas S.

Heisann

Minimalistisk og genial komposisjon! Nydelig med frosten på treet mot den blå himmelen. Dessuten gjør den lave sola dette helt topp:) Dette bildet fikk meg til å lengte etter snøen enda mer.. God jul!

Mvh. Andreas D.
Avsluttet .

Hei Rune,

Lekkert dette bilde, bra komp osv. Tror jeg er ening ang skogen, men ikke noe must.

mvh
Tommy
Ingunn S.

Nydelig vinterbilde med herlige blåtoner og sollys i det rima treet. Jeg mener det lille glimtet av skog i bakgrunnen gjør seg veldig bra i komposisjonen og øker dybdefølelsen. Et virkelig flott vintermotiv:)

Hilsen IngunnS:)
Avsluttet .

Dette var bare nydelig Rune,enkelt og lekkert i både farger,stemning og komposisjon og det fortjener så absolutt annbefalingen:-)Og jeg vil ha snø!!
En riktig god jul til deg og dine:-)
Hilsen Tone!
Espen A T.

flott bilde: ja det enkle er ofte det fineste :)
Bjorn F.

Stilrent og enkelt og ikke minst eventyrlig vakkert.
Hilsen Bjørn.
Rune S.

Takk for kommentarene! Hyggelig at dere likte bildet. Når det gjelder trær og ikke trær i bakgrunnen, så er jo det selvfølgelig en smaksak. Selv foretrekker jeg trærne i bakgrunn, da jeg synes de skaper mer dybde. God Jul og Godt Nytt År til alle!

Mvh
Rune S
Renate Karin K.

Jeg synes trærne i bakgrunnen burde være der. Det understreker det ene treets ensomhet eller eneståendehet. Fine farger, et hærlig vinterbilde. God Jul og Godt Nytt År til deg også.
Tom Dysa S.


Nokk ett vanlig tre bilder tenker sikkert mange,men som glemmer att det er det enkle ofte funferer best,på de alle fleste motiv.Og her beviser jo du att ett enkelt tre,ved riktige bruk komp, lys etc.ja... så blir ett tre bilde bare så flott.. i all sin enkelhet.
god jul...Mvh Dysa
Rune S.

Takk for kommentarene Renate og Tom! Hyggelig at dere likte bildet!

Mvh
Rune
Ann T.

Et enkelt men veldig vakkert bilde. Nydelige blå farger mot den glitrende hvit rimdekket treet. Likte dette veldig.
Mvh. Ann
Fred S.

Minimalistisk og greit nok, men savner nødvendig skarphet i treet.

vh fred
Rune S.

Takk for kommentarer Ann og Fred! Hyggelig at du likte bildet Ann! Hyggelig at du syntes det var greit nok, Fred:-)Det kunne godt vært skarpere, ja!

Mvh
RuneS
Tone A.

Hei Rune
Dette vakre vinterbildet ditt har eg sett på fleire gonger i juletida. Det har vore lita tid til kommentarar og i morgon er det nyttårsbesøk her som vanleg, så difor vil eg ønska deg godt nytt år og takk for kommentarar i 2006.
Gratulera med dette bildet som osar av stille vinterstemning med lekre blåtonar. Skuggespelet på bakken får fram mørkare blåtonar som er ein fin kontrast mot den lyse himmelen og den lyse eika.
Pirket er at eika skulle ha vore litt skarpare slik at dei fine greinene med frosten kom betre fram mot himmelen. Resten av skogen i venstrekanten må vera med. Mimimalistisk, elegant og eit flott blåtonespel og med lyset som gir ein flott effekt spesielt på treet. Fint komponert og eksponert.
:) Tone
Elin Merethe S.

Utrolig vakkert og rent vinterbilde -flotte farger! Savner snøen når jeg ser hvor vakkert det kan være.

Godt nytt år til deg, og takk for kommentar hos meg..

Mvh Elin
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Tone og Elin! Hyggelig at dere likte bildet! Jeg ønsker dere begge et riktig Godt Nytt År! Takk for kommentarer i året som gikk Tone! Elin - jeg ser at du er ny på foto.no og at du har en pangstart! Lykke til videre!

Mvh
Rune S
Bjørn S.

Hei!

Så du hadde kommentert et bilde jeg har lagt ut av det samme treet.
Dette synes jeg var et utrolig stemningsfullt bilde, tror jeg må ta meg en tur dit på en gnistrende vinterdag.
Skogen til venstre synes jeg forstyrrer litt hvis jeg skal være kritisk.

Mvh
Bjørn
Rune S.

Takk for kommentaren, Bjørn! Jeg bor rett ved og passerer ofte med hunden(og kamera). Så jeg ser deg vel snart, med kamera, en gnistrende vinterdag:-)

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu