Safety
Naustene ved Farsund var låst med diverse utgaver av hengelåser. I tillegg hadde vær og vind skapt spennende rustområder ved hengsler og låser. 3 versjoner legges inn pr. i dag. Hvilket fungerer best, og hvilken kategori er det riktig å plassere disse innunder?
Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-04 18:30:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-09-04 18:30:59
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209177} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Double safety! Liker det gamle preget over dette bildet. Men litt synd at den ene låsen er av nyere dato. Går for v2 her.

Mvh Jon M
Anne-Lise S.

På en måte enig med deg. Det jeg imidlertid falt for var nettopp denne kontrasten mellom gamle vegger, lag på lag med maling, rust, den gamle og den nye låsen. Safety på nytt og på nytt..., linjene og denne symmetrien som brytes ved den nye låsen.

Anne-Lise
Tone A.

Hei
Her er det versjon1 som best viser kontrastane mellom gamle nøkkelhol med rustflekkar, gamle hengsler som også har mykje rust med ulik plassering og ulike hengelåsar. Plankane har også teikn på elde med mange lag maling, avflassing av maling og slete treverk. Hengslene, rusten og hangelåsane er fine kontratsar mot den lyse malinga. Litt meir USM på versjon, som eg synes er best. Elles eit flott oppdaga motiv!
Dette bildet minner meg om ''Lukka og låst'' av Jan Frode Aase, du kan jo leita det opp.
:) Tone
Tor Erik A.

Har sansen for bilder av slike detaljer. Greier ikke helt å bestemme meg om jeg foretrekker versjon 1 eller 2. Synes begge er fine. Versjon 1 forteller kanskje litt mer av historien, mens jeg kanskje heller mot at motivet passer best i det mer komprimerte formatet i versjon 2.

S/H-versjonen blir litt for mørk for min smak, samt at man mister ett av de viktigste elementene i bildet; fargene. Fargene på 1 og 2 gjør at bildene får et ''gammelt preg'' (selv om hengelåsene ikke er så veldig gamle, som Jon Martin påpeker).
Torbjørn K.

V2 for meg! Dette ble veldig bra. Skarpt og fint, enkel meg kraftfull komposisjon og et perfekt lys. Synes det er bra at den ene hengelåsen ser såpass ny ut, mens resten av motivene er gamle og rustne.

Torbjørn
Hans Jacob H.

Lukket og låst, men ikke forlatt. En helt ny hengelås vitner om det. Likte best versjon 1. Beslagene går fint mot hverandre i bildet, og nøkkelhullene skaper litt tyngde i komposisjonen og er ellers et fint krydder i temaet.
Anne-Lise S.

Tusen takk for alle kommentarer. Må si at jeg falt litt for din beskrivelse av ''lukket og låst, men ikke forlatt'', Hans Jacob. Der er den egentlige tittelen på dette motivet! Ellers er det artig at dette motivet fungerer også for andre. Jeg liker slike motiver av forfall, gammelt, nytt, rust. Motiver med sin egen historie... Grunnen til v1 og v2 er at jeg personlig har sansen for begge to. V3 var et forsøk uten fargene, og som jeg tenkte selv også, blir det litt kjedelig i forhold til de to andre!

Takker igjen! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu