Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger720
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307911} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
ingebjørg fyrileiv g.
Dette vekker mye i meg. Med en gang jeg ser det kommer en slags frysning, og opplevelsen er veldig interessant. Bildet uttrykker både minner fra båtturer sene sommernetter, og jeg får tanker om Kittelsen. -Noe jeg vil si er et godt kompliment. Blåtonene i bildet er dystre, men ikke i den grad negative. Jeg liker de forskjellige nyansene, og du kan kanskje komme til å få kuttforslag. -Det må jeg med en gang si meg uenig i da fjellrekka øverst er veldig viktig for både form og toner. Det er lenge siden jeg har anbefalt et bilde. God påske, Ivar!

vh ingebjørg
Avsluttet .
Oj, her har du en vinner Ivar! Dette var bare helt rått! De blå-grå tonene tar en inn i en helt annen tilværelse, får en slik drømme-/marerittopplevelse. Sitter nærmest og venter på at båten skal bevege seg inn i bildet og avsløre en person fra en annen tid ved årene... Uskarpheten/bevegelsen er sykt bra og komposisjonen sitter som et skudd. Ingen kuttforslag fra meg hvertfall... :)
Jeg har aldri anbefalt et bilde her inne, dette blir det første... Nå fikk du meg til å ta med kameraet ut og ta bilder. :)

Erik
Chr. G.
Velfungerende lys og uskarphet, god stemningsskildring. Ålreit med de relativt skarpe toftene, til tross for at jeg får noen tanker om dodge/burn.
Kristin S.
Dette likte jeg veldig godt. Et utmerket utsnitt og flott komposisjon med god balanse. Den fine bevegelsen på båten og de og de flotte blå/gråtonene gir bildet en hærlig litt skummel stemning. Anb.

Mvh Kristin
Brit M.
Veldig dystert, som fra en dirrende drøm, De dødes tjern, herlige fargetoner og stemning i bildet. Meget flott, elsker det :-)

Brit
Tove H.
Dette falt jeg pladask for! De blågrå tonene og bevegelsen fra båten fører en inn i et mystisk landskap. Det er som om bildet skjuler en mørk hemmelighet. Anbefaling herfra.
Hilsen Tove
Per Olav V. T.
Et bra bilde. Fin fargebruk og stemningsvekkende. En kjenner bølgene mens en sitter å betrakter bildet. Ikke helt fornøyd med området i vannet ved venstre fremre åregaffel. Ser en del rester (rundinger) etter lysningen i PS. Også et uheldig dodge-brudd av skyggen i vannet til høyre for fremre åregaffel. Er også litt usikker på om himmelen passer med to forskjellige korningsstrukturer (hjørner - senter). Fikser du det har du et flott bilde til veggen i større format (og ville fått en anbefaling fra meg også) :)
Ivar B.
Hei alle sammen. Takk for hyggelig og rask respons. Morsomt at bildet falt i smak. Bildet er tatt på en av de flotteste stedene i verden i Hålandsdalen, og jeg har forsøkt å formidlle en grå regntung kveldsstemning.

Teknisk er bildet tatt på frihånd og blitz på lang lukkertid, noe som gir litt skarpere inntrykk av båtens sentrale deler enn resten av landskapet. Bildet er konvertert til S/h og tonet i svakt blått.

Takk til Ingebjørg, Erik, Kristin og Tove for anbefaling. Morsomt!

Chr: Har brukt litt dodge og burn, men de skarpe toftene skyldes nok blitzbruken.

Takk alle sammen! Mvh ivar.
Ivar B.
Hei Per Olav. Du kom imellom på min forrige kommentar. Du har nok rett i dine påpekninger. Jeg ser ikke så godt disse rundingene på min skjerm, men du har sikkert rett. Det med forskjellig kornstruktur i himmelen ser jeg, og skal prøve å få gjort noe med. Mvh ivar.
Rolf S.
Hei.
Trolsk og fin stemning i ''kledelige'' toner.
De påpekte tekniske ''svakheter'' er synlige når de blir påpekt, men uten det tror jeg ikke jeg ville reagert på de. I dette formatet er de ikke sjenerende, men vil sikkert være mer synlige i et annet format.
Rolf
Anne Ø.
Virkelig et godt bilde, en stemning av noe undrende,
nydelige blåtoner.
Fin effekt av blitzen på båten.
Anbefales.
Tor Olav O.
Veldig bra stemnning over dette. Du er flink til å få til denne effekten. Hele bildet blir drømmeaktig. mvh Tor Olav
Thorbjørn R.
Dette er bra. Mystisk og diffust, men likevel med punkter hvor man kan feste blikket.

Mvh Thorbjørn
anne g.
fantastisk bilde dette! poetisk og drømmende. mvh anne
Odd Tore S.
Trolsk, annerledes og spennende ved annen gangs betraktning.
Ved første gangs betraktning så jeg effektene, i neste forsøk så jeg også hensikten med dem. Det er det langt fra alltid jeg gjør.
Odd Tore
Ann T.
Meget bra stemnings bilde! Dette likte jeg svært godt!
Mvh. Ann
Arvid M.
Oi.. dette var eit fint og flott stemningsbilde av ein fin båt..(strandebarmer) trur eg.. Mektig trolsk stemningen i bilde ditt, med vatnet og fjella i bakgrunnen.
Helsing Arvid
Monika Frisvold V.
Å dette var bare helt nydelig...
drømmenes .... herlig stemningsbilde...
mvh monika
Knut Børge S.
Hei Ivar!

Her er det meste sagt, utrolig flott bilde med fantastisk stemningsfullt og drømmende preg.

mvh KBS
Stig Børre E.
Lekkert og drømmende. Har ingen kritiske innvendinger - bare liker det jeg ser.

StigB
Dag T.
Jøss, gamle tre-robåter i skogstjern var en av de aller verste klisjeene omkring 1980, såpass at man gikk langt unna trebåter i mange år etterpå (ihvertfall med kamera). Likevel fikk jeg noe ut av dette. Bra!

.-)
L K.
'Trebåtklisjeen'' kan ikke gjøres stort bedre enn dette. Fint at båten ligger i det lyse feltet. At det slenger et godt bilde i ny og ne settast pris på.

L
Svend Wiig L.
Hei Ivar!

Meget spennende arbeid du her har gjort!
Noe skummelt men samtidig mykt og elegant!
Det difuse blandet med nok kontraster og tonevalg, får likevel frem bildet på, ja, hva skal jeg si.....kunstnerisk måte!?

Meget behagelig å se på er det!!

Mvh Svend
Terje H.
Jeh tar av meg hatten og grautelerer til et kunstverk. Utrolig flott bilde, fantastisk stemning, ødesmettet, abstrakt, svevende - you name it!
Avsluttet .
En bild med otrolig känsla i. Symboliskt känns det som om det finns ett tomrum, som om någon lämnat en. Ett otroligt lugn i bilden. Gillar den mycket!!
Inger-Lise S.
Et usedvanlig godt bilde! Fine blåtoner, ja, men hele bildet er egentlig det man kan bruke ett ord på: Stemning.
Men stemningen er svært spesiell! Både mystisk, ensom, skummel... Veldig mye...Og jeg tror det treffer en nerve som alle er besitter av.
Knakende godt!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu