Rapssommerfugl
Fornøyd selv, men hva synes dere?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-05 20:27:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon EF 100mm F2,8 Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Sjur-Olaf H.

Flott bilde, miljø og utsnitt er godt, mer luft kunne gjort seg om det lar seg gjøre.
Jostein H.

Tusen takk, Sjur-Olaf....har litt mer luft på originalen, så jeg skal prøve med mer luft.... :)
Tove H.

Lekkert bilde av rapssommerfuglen- stilig stripete følehorn. Fint utsnitt og bakgrunn.
Tove
Ann T.

Hei Jostein, dette var et veldig bra bilde av rapssommerfuglen. Flotte farger i bilde med den hvite sommerfuglen mot en frisk grønn bakgrunn. Jeg tror jeg liker utsnitt i V1 best. Bra jobbet!
Mvh. Ann
Jostein H.

Tusen takk for tilbakemeldinger Tove og Ann :)
Hege S.

Flott macrobilde! Klar og fin sommerfugl og herlige farger. Bra komponert.
Hege.
Anne-Lise S.

Friskt gress, sommerfuglen i full fokus..., ja dette vitner om sommer, sol og varme! Fine linjer i gresstråene bak. Synes kanskje gresstrået direkte bak vingene forstyrrer littegrann, og at dette ville gjort seg dersom dette ikke var fullt så synlig men at det heller var noe mer diffust lik resten av bakgrunnen, men når det er sagt så fremmer det miljøet på en fin måte også! Jeg liker utsnittet i V1 best, men er enig i at det gjør seg med noe mer luft i underkant. Likevel får du stilken til blomsten direkte i hjørnet i V2, noe jeg ikke har veldig sansen for, og kompositorisk så bør den enten ende litt over hjørnet eller litt til venstre, så der er V1 best. Siden du har litt å gå på er det uansett en enkel sak å evt. gjøre noe med akkurat det, men hva mener du selv? Friskt og fint dette!

Anne-Lise
Jostein H.

Tusen takk:

Hege :)
Anne-Lise :) ...det var en flott utdypende kommentar!! ...var usikker på strået i bakgrunnen, men tenkte likt deg når den først var der...hehe....var usikker på hvordan jeg skulle lage V2, så det ble vel mest luft for luftens skyld, men etter å ha lest og sett på ditt forslag så må jeg si meg helt enig med deg....skal prøve meg på en V3 hvis jeg får tid sener i kveld....takk igjen :)
ingebjørg fyrileiv g.

Detet var et friskt og pent bilde av sommerfuglen. Jeg liker denne arten veldig godt. -Flotte toner og mønster. Bildet er teknsisk på topp med en velplassert skarphet og flott bakgrunn. At det er ulike grønntoner gjør den interessant samt at det gir mer liv i bildet. Men jeg må nok si meg enig med Anne-Lise angående strået bak. I tillegg kan jeg nevne at også blomsten som kommer frem i nakken skjemmer litt. Men det er bare pirk.

mvh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu