~o p e n~
la ut et tidligere med et filter, som egentlig ikke tjente noe formål. men takket være et par fornuftige kommentarer tok jeg beslutningen om å legge ut originalversjon isteden:-)
Bildet inngår i albumet Portraits - Mennesker i ulike situasjoner
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-07 02:23:36
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 50mm f 1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger995
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Geir F.

Det gjorde du rett i.
For dette var bra. Ser litt sand på skulderen. Kunne kanskje vært mer av det?
Ihvertfall et godt bilde igjen.
-geir f-
John Andre A.

takk geir:-)
sand...det er sukker;-) hehe.
John
Geir F.

Sukker... hvorfor så jeg ikke det,,, sukk!
-geir f-
Helge R.

Hei John!!
Dama er så søt at en ikke trenger sukker for å nyte henne!!
Kommer tilbake i kveld når jeg får tid til et helhetsinntrykk, ha en god dag hilsen
:)Helge
Ole-Kristian T.

Varme, duse farger, nydelig ansikt og blikk. Kunne utsnittet vært bedre ved å ta med mere øverst og/eller mindre nederst?
Nina R.

vakkert bilde, men synes blikket så hakket for mye forskrekket ut, men det kan være min smak.. ser ut som det er litt skum på armen det hvite der? skal det liksom forestille at hun er iført badetøy å har skum på seg? eller hva er det? om det er det så synes jeg det var litt lite skum. man ser jo ikke noe dusj eller noe lignende i bakgrunnen, så det er liksom på det hvite blikket fester seg.. vet liksom ikke om det skal være der eller om det bare er en feiltagelse..
Avsluttet .

Hei John A.

Stilig bilde, godt eksponert. Ville kanskje ikke hatt med så mye av nedre del.

mvh
Tommy
John H.

Hei John
Du har sikkert en tanke med å strø sukker på damene dine. For meg ser de rikelig søt ut. Fint portrett som er godt lyssatt og eksponert. Med et lite minus på sukkeret og skulderen. For min del stemmer nederste del av bildet dårlig. Vridningen mellom bryst og hode blir for stor. Jeg ville ha kuttet mer nede og tatt med litt mer oppe. Skulderstroppen og sukkeret skjemmer. Men når det er sagt, ser jeg at du er på god vei til å bli en god portrett - og aktfotograf. Du har delt mye bra med oss i det siste.
John
Ellen Therese R.

Hei John!

En vakker jente. Flotte gylne hudtoner. Men det er noe i posituren hennes som skurrer for min del. Og synes det er for mye uinteressant i nedre del av bildet, spesielt når området er så uskarpt. Andre har nevnt det noe anstrengte blikket, og der er jeg enig. Sanden/sukkeret passer ikke inn synes jeg, det forstyrrer. Men dersom du hadde hatt noe sand/sukker i et skarpt område tror jeg det ville passet bedre. I og med at ansiktet er så rent og glatt, bryter sanden/sukkeret opp bildeflaten på en uheldig måte når det er konsentrert kun på ett område. Men du er inne i en veldig interessant gate, det må jeg si :-)

hilsen Ellen
Inger Anne Maritsdotter V.

hun klarer seg fint uten filter den dama der, en nydelig modell, og et fint portrett av henne, fine hudtoner, teknisk bra, så langt eg kan se, portrettbilder er ikke min sterke side:-)

Inger Anne
Ellen Therese R.

Hei John,
V2 fungerte desidert bedre.
Hilsen Ellen
Helge R.

Hei John!!
Vi har akkurat lagt en stor elgokse i bakken. da er det ganske varmende å se versjon 2 av potrettet, nå har du det, flott bilde, lys og farge, skikkelig søt, nesten så en kan smake på henne, ha en god dag hilsen
:)Helge
Ole-Kristian T.

Morsomt å se den nye versjonen. Perfekt! Ved å zoome inn ansiktet mer skaper du større nærhet til modellen, noe som etter min mening også forbedret bildet. Bra jobbet :)
John Andre A.

takker og bukker for konstruktive kommentarer som retter fokus!

John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu