Kom med skalpen din!
Bildet er tatt på vikingmarked ved Trelleborg i Danmark. Må ikke forveksles med Trelleborg i Sverige.
Trelleborg var hjemsteden til godeste Blåtann.
Ellers har jeg ikke redigert bildet på noen måte bortsett fra at jeg har fjernet noen detaljer i bakgrunnen som ikke er tidstypisk
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger429
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200720} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Helge R.

Hei Geir!!
Hva annet ser jeg, etter å ha vært viking i to uker, enn andre vikinger. Bra snapp av begivenheten, bra plassering ov vikinger og fotograf. Utbrentheten er uten betyding i vurdringen av et fortellende bilde som dette. Jeg liker at du forsterker handlingen med mangel på glorete farger.
Velkommen hjem, hilsen
:)Helge
Stig Børre E.

Absolutt bra dette Geir. Syns de utbrendte partiene er med på å forsterke handlingen. Fint lys - dolken/sverdet kommer godt fram. Flott gjengitt.
Kunne godt tenkt meg mere luft i venstrekant. Syns det blir litt for midtstillt.

StigB
Bente K.

Komposisjonen gir en god balanse i bildet. S/h passet godt her, da blir det mindre forstyrrende elementer i bakgrunnen.
Ellers et lite hyggelig, men livaktig motiv.
mvh Bente
Fred S.

Trodde først det var et gjengoppgjør fra dagens Oslo du hadde kommet over, men så er det altså ganske så snille og uskydige vikinger som koser seg i Danmark. Pen bruntone, men den ,pluss den fra din side sikkert bevisst utbrente himmelen hadde vel passet bedre på et mer romantisk motiv. Men hvem vet, kanskje er det litt romantikk i lufta her; det gikke plutselig opp for meg at personen med kniven muligens er ei jenta, så her er det kanskje duket for litt kos i langhusene....

vh fred
Atle H.

Hei! Bra du skreiv kva bildet var, for ellers hadde nok både eg og fleire lurt litt...Det eg likar aller best med bildet eg fargetonen og den enkle gjengivelsen som passar tross alt bilder frå ''viking tiden'' Var sjølv og fotograferte litt på viking festivalen i Tønsberg for eit par veker sidan ,skal sjå om eg ikkje snart får lagt ut eit bilde derfra.
Geir F.

Hei Atle.
Mener du vikingfestivalen i Horten?...
Jeg bor selv i Horten og er litt hårsår akkurat der hvis du skjønner ... :)
-geir f-
Jacob V.

Hei, Geir

Her synes jeg at du har fanget en god stemning. Komp og utsnitt finner jeg ikke noe å prike på. For så meg helt ærlig så likte jeg det egentlig pitte litt bedre i s/h.


Ha en fortsatt god sommer :)


Mvh

Jacob
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu