En rødmalt benk i parken
Sneen er borte, vårtegnene spretter opp men fortsatt er det noe vått...
Bildet inngår i albumet Forfall - Bilder som beskriver tidens tann og år som går.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-15 00:44:11
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186071} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Helge R.

Hei Geir!! De ser ut som om våren ligger på lur i Horten.Her presenterer du en våt, klam, fuktig, bruk det som passer best på et bilde av en utbrukt benk i en sliten park. Lyset er magisk, fargene oppfører seg deretter. Tåka ligger lavt, bare sorgen, men tross alt, krokusen er på veg. Et skikkelig vår i kjemda bilde, som alltid presenterer du et severdig bilde, likte dette, hilsen
:)Helge
Kate A.

Dette var et utrolig flott og spennende bilde, med denne tåken i bakgrunnen, og den slitne benken i forgrunnen.
Likte det bare veldig godt. Fint utsnitt også.

Kate : )
Tone A.

Eit melankolsk bilde der den slitne gamle benken ikkje innbyr til å setja seg på, pga av den store sølepytten under. Dei eine fjøla i ryggen på benken har løsna på eine sida og det er lite rødmaling å sjå, heller litt grønska og gammalt treverk, som står til fargane til dei bare bruntona buskane bak og innover. Trea fortset bakover med sine mørke linjer i kontrast mot den låge skodda. Flott komposisjon med benken i hjørnet og kanten under, som går innover som ei diagonal linje med fin dybde.
Krokusane bryt med all det brune og blaute i bildet , der dei veks i klynger i skråningen. Og i sølepytten er det fine speglingar. Flott sett motiv!
:) Tone
Avsluttet .

Veldig flott komposisjon og veldig godt lys. Refleksjonene i søledammen er med på å skape en helhet i fotografiet. Du har skapt en helhet ved å bruke den gamle benken og de litt dystre trærne i bakgrunnen. Kanskje litt mere kontrast for å få frem litt mer av detaljene i fotografiet. Perspektivet er også med på å skape en god komposisjon i bildet. Et godt fotografi.
Steinulf L.

Fin linjeføring og spesielle farger. Severdig bilde.
Ann T.

Dette likte jeg veldig. Flott komposisjon med benken til venstre og traerene i tåket som lage en diagonalt linje. Myke, slitne farger passe godt. Refleksjoner i vannet og de små krokus blomstene gir det en ektsra dimensjon også.
Mvh. Ann
Terje K.

Grattis Geir :)

Her har du virkelig fått frem en fin og dus vårstemning. Fin komp, som underbygger dybden i bildet. Den falleferdige benken og det kraftige høylyse oppe gjør dette til et virkelig severdig bilde :-)

Terje
Jan v.

Hei Geir.

Fint perspektiv og usedvanlig bra farger synes jeg, særlig i benk og busker som matcher! Artig med hvite krokus som komplimenterer lysspillet i himmel og refleks i pytten (eller er det fotebad?).

Artig park-bilde fra deg.

Mvh Jan
Geir F.

Hjertelig takk til dere alle for hyggelige ord.
Etter råd fra Magnus har jeg lagt inn ny versjon med noe økt kontrast.
-geir fløde-
Stine J.

Hei Geir,

Et bilde med en fin stemning. En forfallen rødmalt benk med en stor vannpytt foran seg er ikke akkurat innbydende å sette seg ned på, benken får nok stå i fred. Disen i bakgrunnen og krokusene bak benken bidrar til stemningen. Jeg liker best v1.

mvh Stine
Geir F.

Takk til deg også, Stine!
-geir fløde-
Avsluttet .

Dette syns jeg var veldig flott! Fin stemmning og god komposisjon. Litt lyse toner i v1, men v2 syns jeg var mye bedre.

Mvh Kyrre Lien
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu