4 år
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-18 11:10:22
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-09-18 16:39:36
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211565} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Eli B.
Godt og nært bilde hvor nysgjerrigheten til barnet kommer klart frem. Dråpen under nesa setter også en positiv spiss på bildet. Jeg synes dette var veldig bra!
mvh Eli
Trond H.
Fint komponert, men eg tykkjer ikkje etterbehandlinga passer motivet heilt. Til eit så ''uskyldig'' motiv ville eg personleg valgt eit mykje lysare toneforløp som eg trur ville kledd motivet betre.

MVH TH
Kurt S.
Enig med Trond ang. et litt lysere toneforløp.
Når dette er sagt synes jeg du har fått til et flott barnebilde. Veldig naturlig og fint.
Ungen har liksom et litt undrende blikk.
Tett og flott utsnitt.
Mvh Kurt
Céline F.
Hei!
Litt uenig med Trond og Kurt, desverre!
Jeg synes at sort og hvit er veldig fint her! Flere veldig fine detaljer, og serioos tone som passer veldig vra, ''in contradiction with the innocence of the child''! VEldig flott synes jeg!
Mvh, Céline.
Espen A. I.
Dette burde få veggplass, kvalitetsportrett synes jeg, selv om lyset er vel flatt.

mvh Espen
ingebjørg fyrileiv g.
Nydelig jente med et søtt uttrykk. Flott utsnitt og god kompsisjon. Av versjonene, liker jeg absolutt v''1 best. Den har de beste kontrastene. Savner kanskje litt mer skarphet på øynene.

vh ingebjørg
Tone A.
Hei Bente
Eit flott barnebilde der du har fanga eit naturleg barneuttrykk på denne søte jenta som er fullt oppteken av løvetannfrøa som skal blåsast bort.
Versjon 1 er for mørk, versjon 2 er for lys og med lite kontrastar og med versjon 3 er du meir i mål kor den mørke bakgrunnen er ein fin kontrast til den lyse barnehuda og lysspelet i det lyse håret og kor løvetannfrøa kjem betre fram. Eit flott bilde som får fram det litt undrande og oppslukne uttrykket frå ei lita jente på 4 år, som er ein herleg alder. Flott fanga motiv med fint lys.
:) Tone
Hilde M.
nydelig portrett bente! du har fått frem den 4-åriges stadige undring over små ting her i livet. synes v3 var best :)
Fred S.
Synes også versjon 1 fungerer best, selv om en viss oppletting av mørke partier kan være på sin plass. Versjon 2 blir imidlertid for lys for meg.
Ellers umiddelbart og ekte, i alle fall tilsynelatende, og pluss for at du ikke kom fram med lommetørkle før du tok bildet.

vh fred
Tine H.
Nydelig!!! Det meste er jo allerede sagt. V3 for min del. Mvh Tine
Bente K.
Takk for gode kritikker. Jeg har blitt fasinert av svart hvitt og prøver meg frem med en ny og bedre skjerm. Alle tilbakemeldinger er svært nyttige for meg, og det inspirerer at så mange likte bildet.
Espen nevner at lyset er flatt.....bildet er tatt ute en overskyet dag, og jeg mener bestemt at det ikke var noe galt med lyset.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu