Sommereng
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-07-17 19:14:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350D
  • Sigma 105mm 1:2.8 DG macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger335
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200853} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Fint utsnitt, vakre farger og velplassert skarphetsplan. Et riktig fint sommerbilde. Rammen derimot, synes jeg er svært forstyrrende.
Espen A. I.

Delikat fokusering, samt deilige farver, men jeg synes faktisk ramma funker jeg, kanskje litt mindre enn den som er nå.

mvh Espen
Bjorn F.

Hei Bente. Meget velkomponert og vakkert med fine fargetoner.
Hilsen Bjørn
Ola M.

Delikat. Enig med SL, også ang. ramme.
Odd E. k.

Hei Bente!

Et flott bilde av en sommerfugl på en blomst. Flott belysning inn på blomsten og sommerfuglen, der detaljene sitter. En flott bakgrunn og forgrunn, noe som fremhever sommerfuglen på en fin måte samtidig som en ser detaljer fra omgivelsene, slik som blomsteren og deler av stilken. Muligens har en annen ramme som har gått mer til bildefargene gjort susen.
mvh

Odd E.
Inge S.

Hei.
Syns dette ble meget vakkert. Flotte detaljer og fine farger.

Mvh Inge
Ann T.

Hei Bente, veldig flotte farger og lys på både blomsten og sommerfuglen. Utsnittet og posisjonen av sommerfuglen er meget bra. Jeg tror jeg liker den mørkere rammen bedre også.
Mvh. Ann
Avsluttet .

Hei Bente
I v1 trekker rammen for mye oppmerksomhet, derfor er v2 best.
Disse flyverne er ikke lett å få til å sitte i ro. Her er et bra bilde fint komponert med rett fokuspunkt og en fin bakgrunn. Jeg kunne godt tenkt meg å se bildet litt større? men det er greit som det er nå og.

mvh arild
Bente K.

Tusen takk alle sammen.
Jeg tok ganske så mange bilder av sommerfugler igår, og noen ble jeg ganske fornøyd med. Håper at dere tåler å se er par sommerfuglbilder til etterhvert.
Jeg ser selv i etterkant at v2 ble bedre, takk for at dere bemerket rammen.
mvh Bente
Tone A.

Eit vakkert bilde med eit mjukt uttrykk der sommarfuglen si fremste vinge bind saman sommarfuglen og den duse bakgrunnen. Smalt skarphetsplan som gir ein fin effekt, kor hodet, følehorna og beina gir ein fin kontrast mot den duse blomen bak. Kantane på den bakerste vinga med mønster og orangetonane, gir ein fin kontrast. Flott komposisjon og lysspelet saman med fargane gjer dette til eit vakkert bilde. Versjon 2 likte eg best. Flott blinkskudd!
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.

Flott bilde, Bente! Skarpheten ligger som den skal og du har fått en fin positur. Flotte farger er det også. Jeg liker v#2 bedre enn v#1, men foretrekker nok en mindre kraftig ramme. Synd med litt støy i bildet.

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu