På hornet løs
Bildet inngår i albumet Blodig alvor -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_54996} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
miguel a.

Dramatisk bilde. Du har fanget det veldig bra... Jeg tror det kanskje hadde blitt enda bedre om du hadde stått ca 90 grader til höyre og fått oksen fra siden, da hadde man sett at den virkelig var i lufta... Men dette var din plassering og vi kan ikke gjöre noe med det. Bra og fine farger. Hvor i Spania var det?? og de andre du har tatt?

Jeg tror du også skal väre litt forsiktig med å legg ut sånn bilder her for det kan vekke stärke föleser hos noen. som på din El toro bravo.... jeg var nemlig inne på din side og tittet litt

Miguel
Erlend K.

Flott bilde og fin skildring av denne ''folkesporten''. Stor sak dette i Spania.

Du har fanget mange fine elementer i dette bildet. Matadoren har sverdet klart, noe som viser at de nærmer seg slutten av kampen. Oksen er sliten og lett å få ut av balanse, noe som bildet klart formidler. Kappen står i en fin bue, og jeg oppfattet dette som om matadoren har full kontroll.

Som sagt, en bra skildring dette her.

Erlend
Steinulf L.

God skildring av dødens drama.
Kai F.

BRA. godt å få slik kritikk. billedkritikk, og ja som du har lest på mine bilder lagt ut av fekting har jeg fått pes, Miguel. Dette bildet ble tatt for to uker siden i Alicante.

mvh
kai

PS: Forsiktig er ordet, men jeg legger utpå de bildene som representerer meg, men jeg forstår hva du mener. ;-D
A S.

Greit bilde, Kai.
Men legge merke til uniformen til tyrefekteren: Rosa dress, knall rosa sokker, svart slips og hvit skjorte... Vel, her er det altså tydelig klart at enkelte matadorer er mer fargeblinde enn oksene som løper rundt dem. Slike bilder bør du ta i sort/hvitt Kai, for matadoren skjemmer ut hele bildet ditt.
Skaven
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu