El Torro Bravo
Denne tyrefekteren fikk en smell rett før dette. Idet han skulle til å drepe det 500 kilo tunge dyret, fikk han hornet inn i siden. Men han ble ikke så skadet at han ikke kunne fortsette. Det han her gjør er ikke ansett av konservative tyrefektere, fordi det er sett på som et hån mot tyren. Hemmingway gjorde slike ting populært blant tyrefekterne da han skrev sine bøker om tyrefekting.
<br>
kai
Bildet inngår i albumet Blodig alvor -
Fotograf
Utstyr
  • Canon D30
  • 70-210 mm
  • Brennvidde210mm
  • Blender-
  • Filmtype400 Iso
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger526
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (59)
Marcelo V.

At dem tør!!!
Blodige greier. Disse spanjoler er ikke helt enkelt å forstå. Lurer på hva han tenker på? Oksen selvfølgelig.
Mvh
Haiman A.

Veldig uskarpt.

::Haiman::
Avsluttet .

Synd han ikke daua....!
(tyrefekteren)

Hvis jeg hadde hatt en kule igjen i pistolen min, og det sto mellom Saddam og dette svinet, hadde denne tyrefektern hvert død i dag......
Haiman A.

Rock On FW!

::Haiman::
Avsluttet .

Kai Flatekvål skrev dette til meg privat på mail:

Hva er det du vil oppnå med å skrive slik i din kommentar. Er det konstruktiv du prøver å være. Er ikke FotoDotNo et forum for fotografer i alle klasser som ønsker tilbakemeldinger for bildene sine. Er dette et politisk forum for mennesker som tror de har peiling på alt mulig. La meg spørre deg om en ting. Har du noensinne vært og sett tyrefekting? Hvis du har; og ikke likte det, så kan du holde meningene dine for deg selv. Hvis du ikke har; så kan du la være å uttale det for da har du ikke peiling.

Fredrikke:

Slutt og send meg mail privat,hva er det som du ikke kan prate om her.....?
Hvorfor i helvete skal ikke jeg få uttrykke mitt hat mot dyremishandling som du fremstiller her.....?
Syns heller ikke at bildet i seg selv er verken bra teknisk eller fungerer på noen annen måte....

Du skriver at jeg ikke bør uttale meg hvis jeg ikke har vært på tyrefektig,at jeg da ikke kan ha peiling.....
Du må jo være stokk dum...
Hvis du i første omgang går på tyrefekting, er du med og støtter opp apparatet bak disse martyrene, og jeg kommer aldri noen gang til og gå og gjøre dette...
Denne kritikken har også selvfølgelig noe med bildekritikk og gjøre,da innholdet i bildet STINKER....
Innholdet i bildet burde være forsvarlig...
Hva er det du vet som ikke vet om tyrefekting,og kan du på noen måte forsvare dette.....
Denne kritikken er ikke rettet mot deg personlig, men tyrefekting er er en forkastelig ''sport '' som bør forbys.
Det er en grusom ''sport '' hvor alt er langt opp til at tyrefektern skal vinne.
Å lage show av dyremishandlig setter i gang sinne mitt, og burde også vekke tanker hos resten av dere.....

Nok en gang, slutt og sende mail til meg privat.....du må kunne stå for ting du presenter på disse sidene....

Fredrikke


Haiman A.

Dette ser vi skjer gang på gang, nemlig at diskusjonene her på foto.no fort sklir ut helt på andre ting enn hva det burd gjelde.

Jeg er helt enig med deg Fradrikke når det gjelder dyremisshandling osv... Men jeg synes det er meget unødvendig å legge ut en privat mail som du har fått tilsendt ut på bildekritikken.

Skjønner ikke helt vitsen med det.

Jeg skjønner Kai Flatekvåls reaksjon og er helt enig med det han skrev, selvom jeg på min egen ''unike'' måte var enig med deg i det du skrev første gangen, Fredrikke.

::Haiman::
Alexander T.

Hei Kai..

''Tøffing'' riktig tittel for dette bilde burde være ''Morder''.....
Jeg er helt enig med FW her, bildet i seg selv er kjedelig,uskarpt, innholdet som kanskje kunne forsvart noe av det som er igjen av dette bildet er enda verre...

Jeg lurer også på hva du vet om tyrefekting, som ikke FW vet, som kan forsvare dyremishandling?
Jeg synes etter det jeg kan lese her at det virker som FW vet mye mer om dette enn deg????
Jeg vet veldig mye om tyrefekting, og jeg kan love deg at dette kan du ikke på noen måte forsvare.

Hva forventer du deg at folk skal like ved disse bildene?
Vemund L.

Jeg har ingen problemer med å forstå hvorfor den private mailen ble lagt ut, den spinner utfra en debatt som er startet her, og da kan den godt fortsette her. Jeg har selv vært på tyrfektning ved en anledning, og jeg håper derfor at jeg blir betraktet som en som har ''rett til å utale meg''. Forøvrig et tåpelig utsang, vi lever i et land med ytrings-frihet, hvilket lov-fester at ALLE har rett til å utale seg. Å ytre meninger i retning av at folk skal la være å utale seg, om man mener noe annet en meg selv, slik som her åpenbart er tilfelle, er svært tåpelig, og er noe man egentlig burde skamme seg litt over, for å si det rett ut:)Det vitner om et menneskesyn og en tolleranse som er forhldsvis lavmål, for å si det svært forsiktig.

Jeg fikk desverre ikke anledning til å være på tyrefekntingen særlig lenge, vi ble kastet ut av funkjsonærene, siden vi heiet på oksen. Jeg tror riktignok at Saddam scorer ennå litt høyere på min ''folk som fortjener en kule i panna'' liste, men er enig i at tryefektning er ren dyremishandling, og burde vært forbudt. Legger man ut et bilde om et såppas kontroversielt tema, syntes jeg man bør tåle komentarer på det, selvom de altså ikke er enige med fotografen.

Om bildet, syntes jeg det er pent utstnitt, og godt komp, men desverre lit uskarpt, som allerede påpekt.

Vemund
Kai F.

Ok, jeg skal svare for meg og så skal jeg trekke tilbake disse to bildene som jeg har lagt ut av tyrefekting i morgen den dag(fordi jeg må på jobb å gjøre det). Men jeg vil si, som jeg prøvde å formidle til denne FW privat at slike diskusjoner ikke hører hjemme her. Men hun valgte å legge ut min tekst på nettet. Å kalle noen stokk dum offentlig kan nærme seg grensen av injurie. Siden jeg har det på tekst, vil jeg sjekke om det er tilfelle. Når det gjelder bildet, var intensjonen kun å få kritikk på bildet. Det har jeg fått av andre seere. De har sagt bildet er uskarp, kjedelig, men med god komp osv. Det er det jeg er ute etter. jeg ville ikke sende ut kritikk til FW offentlig, så jeg valgte å sende en mail privat. Målet var å sende henne en melding om hva jeg synes hun sa i sin kritikk. Jeg ville ikke synke ned til hennes nivå å kritisere henne offentlig. Beklager at jeg har forstyrret noens følelser med å legge utpå slike bilder, men jeg trodde at takhøyden for alle type bilder var høy her.
kai.
Vemund L.

Takhøyden er, og skall være, høy, men som allerede nevnt, legger du ut bilder av såppas kontroversiel natur, må du regne med å få tilbakemeldinger også på inholdet av bildet, ikke bare den tekniske uførelsen. Husk at vi som fotografer, først og fremst formidler et utrykk, og det billedmessige inhold skall og må betraktes som minst like viktig som den tekniske utførelsen. Jeg syntes det er svært synn at du har tenkt til å trekke bildene fra webben, det er få bilder her inne som provoserer og engasjerer like mye som dette, og det er i så måte et svært godt bilde. Det gir en svært god skildring av en meget omdiskitert kultur, og fungerer i så måte aldelses udmerket som reportasje/presse foto, selvom jeg som nevnt mener det mangler litt på den tekniske utførelsen.
Det jeg opfatter som mere negativt med din optreden rundt dette bildet, er dine forsøk på å kneble FW, ved å skrive at du syntes hun skall holde munn, om hun er imot tyrefekning. De reaksjonene dine bilder skaper, syntes jeg du bør suge til deg som lærerike erfaringer om hva du formidler med dine bilder, og de er i høyeste grad betimelig i en billedkritikk, slik som dette.

Som allerede nevnt, syntes jeg du skall la bildet stå, det er sundt og underholdende med livlige debatter rundt innhold i bildet....fotografering handler ikke bare om teknikk!

Vemund
mange l.

Hej Kai och andra !

Tycker bilden i sig är bra med ett uttryck i den som väcker känslor hos mig. Detta är vad jag vill med en bild, väcka något.
Att jag sedan tycker ordentligt illa om djurplågeri vilket detta är är en sak.
Men det finns mycket, väldigt mycket, i verkligheten som jag ogillar. För den sakens skull låter jag inte bli att se på bilder rörande detta, inom rimliga gränser.

Vad fotografen menar med sin bild är enligt mig absolut inte ointressant men jag lägger stor vikt vid vilka känslor en bild ger mig.
Sorg, glädje eller en vilja att förändra något.

Visst ska det vara högt i tak, både vad gäller bilder och kommentarer, man ska dock se till att vara saklig och komma med konstruktiva kommentarer och motkommentarer.

MVH/Mange

Carsten A.

Uansett hva en mener om tyrefektning, er dette bildet ikke noe særlig bra. Skarpheten er ganske grøtete, det samme gjelder fargene. Joda, jeg har vært på tyrefektning, det er ganske grotesk.

Diskusjonen sklir forøvrig ikke ut om folk sier sin hjertens mening om bildene og bildets innhold.

Jeg ser ikke noe problem med at bilder fra tyrefektning blir lagt ut, og jeg ser heller ikke noe problem i at det blir sagt fra såpass klart fra som FW har gjort. Men i likhet med VL har jeg en god del personer mye høyere på min hitliste enn tilfeldige aktører på tyrefekterarenaen.
MVH CA
Marius J.

Jeg likte komp og bildet i seg selv, men er enig i uskarpheten !
Vedrørende diskusjonen så er jeg enig i at tyrefekting burde forbys !
Avsluttet .

Synd du trekker bildet tilbake. Min oppfordring til deg er at du vurderer den avgjørelsen på nytt og lar bildet ligge ute.

Bildet: Jeg synes det er dramatisk, og kombinert med teksten under så lærte jeg noe nytt om tyrefekting. Har aldri hatt anledning å se på det i virkeligheten.

Jeg har ingen sterke meninger om Tyrefekting som sådan, på lik linje som jeg har ingen sterke meninger om vår hvalfangst...;-)

Ellers får du <B>smekk på fingren</B> av meg for å legge ut private mail. Er sterkt uenig med den ellers så fornuftige unge mann Vemund Lambergs forståelse for dette. En privat mail er privat uansett!

mvh
Terje Viken



Bente-Line S.

Enig med TV, jeg synes du skal la bildet ligge. Selv om jeg ikke er enig med alle her, er det kommet fram mye interessant i denne diskusjonen. Det som forundrer meg og irriterer meg, er at det ikke går an å holde diskusjonen på et saklig nivå. Å kalle noen stokk dum er vel ikke særlig saklig?
Ellers så er det vel ikke KF som skal ha smekk på fingen for å lagt ut privat mail, det var det jo FW som gjorde.

Bente-Line
Avsluttet .

Takk Bente, for at du gjorde meg oppmerksom på feilen, smekk på fingeren går til FW.
Vemund L.

TV: Sålangt jeg har forstått, er det ikke fotograf som har lagt ut en privat mail, snarer fotografens private mail til FW som er blit lagt ut av FW. Forøvrig er jeg prinsipielt enig med deg i at privat bør forbli privat, men i dett tilfelle syntes jeg altå ikke at den ''private'' mailen var av så veldig privat karakter, snarere noe som vedgår debatten. Jeg er da under tvil, villig til å se gjennom fingrene med denne krenkingen av privat-livets fred. Inneholdet var tross alt en tilbakemelding på en offentlig komentar, lagt ut på et offentlig bilde.

Vemund
Vemund L.

hmmmm kryss og tvers....jeg var hvist lit treig....:)

Vemund
Haiman A.

En ting vil jeg gjerne påpeke! Det er det at Kai sansynligvis ville ha tatt ut disse bildene uansett. Jeg synes det er dårlig gjort at du får det til å høres ut som at det er pga denne diskusjonen at du velger å trekke bildene tilbake, Kai. Jeg har fulgt med på bildene dine. Og det er sjeldent at de er ute på nettet i over et døgn.
Ikke bruk det der som konsekvens av denne diskusjonen.

::Haiman::
Kai F.

Den tar jeg, HA. Men la meg få lov å forklare meg. Grunnen til at bildene ikke ligger så lenge på nettet er at jeg er for utålmodig til å vente på å legge ut nye bilder. At jeg kommer til å trekke disse bildene ut uansett, vil jeg kalle å tolke det jeg sier feil. Du har fulgt med mine bilder, og du har gitt meg gode tilbakemeldinger. Det setter jeg pris på. At jeg er utålmodig er min feil. Men etter at TV kom inn i diskusjonen, vil disse bildene forbli på nettet. TV er en av de kritikerne og fotografene jeg har fått respekt for etter at jeg kom inn her. Bildene blir og jeg skal selvsagt prøve å være litt mer tålmodig heretter. Point taken, Haiman.
kai
Avsluttet .

VL: Hold på prinsippene vi er enige om, og la alltid avsenderen av en mail vurdere om innholdet er privat eller ikke...;-)

KF: Bra du nå lar det ligge...

mvh
Terje
Vemund L.

TV: Ja, jeg var vedlig i tvil her, mulig at du har rett at dette var et overtramp. Forøvrig syntes jeg at komentaren kanskje burde vært plasert her, ikke i en personlig mail, men det er selvsagt opp til fotograf å avgjøre.

KF: fint at bildet blir liggende.

Vemund
Vemund L.

KF: Nå som alle tilsynelatende er enige i at bildet bør bli liggende, og at komentarer rundt billedmessig inhold er på sin plass, hører jeg gjerne dine synspunkter på tyrefektning.

Jeg mener, når vi er så godt i gang, hvorfor ikke la debatten få fri utfoldelse??
:)))

Vemund
Kai F.

Det blir nok som kaste bensin på bålet. Jeg gjør gjerne det, men har i mange år holdt kjeft om min interesse for tyrefekting, med god grunn. ;-)
Jeg vil bare si kort at jeg har fulgt med på denne ''kulturen'' i ti år nå (ikke sport som noen liker å kalle det). Det er det jeg ønsker å formidle om dette emnet. Har ikke særlig lyst å bli satt på samme liste som Saddam.
Kai
Carsten A.

Oppriktig talt, jeg ser nå at KF ganske enkelte ber FW om å holde kjeft - det skal hun gjøre hvis hun ikke liker tyrefektning, og dessuten skal hun la være å uttale seg dersom hun ikke har vært på tyrefektning. Jeg forstår at dette måtte virke svært provoserende. KF får forresten tåle den kritikk og de kommentarer han får på bilder som han legger ut for kommentar. Forøvrig trenger en ikke å ha vært på tyrefektning for å se at bildet er teknisk svakt og billedmessig på det jevne.
MVH CA
Vemund L.

CA: for å suplementere litt; man trenger helder ikke å ha vært på tyrefeknting for å utale seg om de askpektene ved kulturen som omhandler dyreplageri.

Vemund
Carsten A.

Forøvrig er det grunn til å spørre om ''Kai Flatekvål'' (fotografen her) og ''kai flatekval'' (som gir kommentarer her som om bildet er hans) er en og samme person. Klikk på ''å''-versjonen, og du kommer til en billedliste på 3 stk. bilder som bl.a. inneholder dette bildet, og klikk på ''a''-versjonen, og du kommer til en billedliste som pr. idag 25.09.01 kl. ca. 10:00 inneholder ett - 1 - bilde (ikke dette).

Dersom det dreier seg om en og samme person med to ''versjoner'' av seg selv her på FOTOdotNO, vil jo det i tilfelle være en ''grei løsning'' på begrensningsreglen (bare 3 bilder pr. 7 dager). Men det kan jo hende ar det kan gis en veldig god forklaring på dette - og i så fall bør også en slik veldig god forklaring komme fram med det første.
MVH CA
Kai F.

Vil bare si dette. Har ikke fulgt spillereglene her på FotoDotNo - men det har ikke vært bevisst. Jeg har kommet hjem for å se på bildene og har fått publisere flere bilder, UTEN at jeg har trodd det var galt (nettopp fordi det har gått bra). Jeg har samme brukernavn og passord hjemme som på arbeid, så hvorfor det har gått å legge ut flere, vet jeg ikke. Men det er det nå slutt. Jeg skal legge ut tre bilder ifølge reglene. Hvis noen har syntes det jeg har gjort har vært urettferdig eller kritikkverdig, så tar jeg denne feilen på min kappe. Så BRA CA at du har påpekt dette for meg :-)
kai
Carsten A.

KF(''å''-versjonen): Når du driver med slikt, er det ganske lurt ikke å kjefte og smelle på folk. Kan hende noen lurer på hvem det egentlig er som kjefter og smeller slik, når det er noe han ikke liker (eller ikke forstår, hva vet jeg).
MVH CA
Kai F.

Hva har vel det at jeg har for mange bilder her inne med å gjøre at jeg kjefter for mye. Nå forstår jeg deg ikke, AC. At jeg legger meg på rygg og tar kritikk til etteretning, betyr ikke at du har noen som helst rett til å fortsette kritikken. Forresten, hva har dette med bildet jeg har lagt ut å gjøre. Er ikke dette en bildekritiker-side. Les hva du har skrevet overfor og se om det hører hjemme her.
kai
Haiman A.

Takk CA for at du påpekte akkurat det med A og Å versjon. Jeg har gått og lurt litt på det, men ikke turt å si noe i frykt for å fornærme folk.

Flatekva(å)l er faktisk ikke den eneste personen som på en mirakuløst måte har fått navnet sitt registrert to ganger.

Jeg har fulgt med på dette skjønner dere.
De navnene som jeg har lagt merke til er bl.a: Andresen, Lisbeth
Dahl-Larsen, Ivar
Charlsen, Roy
Dillan, Geir
Jeg tok en rask titt i navnelista og fant ut at det er enda flere som har fått registrert navnet sitt to ganger.

Her kan man ikke skylde på at det har skjedd en feil heller, fordi når man klikker på de forskjellige linkene til de navna så ser man forskjellige bilder.

Dessuten er disse navna såpass sjeldne (bortsett fra Lisbeth Andresen) at jeg har store vansker med å tro at det kan være forskjellige folk som er både fotografer og ikke minst medlem hos FotoDotNo.

Håper ikke jeg har fornærmet enkelte ved å bruke navn som eksempel.

Her må FotoDotNo rydde opp!


::Haiman::
Carsten A.

Hva er grunnen til at du tror at jeg ved å lese mitt eget innlegg omigjen skal bli enig med deg?
MVH CA
Carsten A.

Min siste kommentar var rettet til KF (''å''-versjonen), men HA kom meg i forkjøpet med en kommentar.
MVH CA
Kai F.

Er jeg dum eller? Hva mener dere med ''å'' versjon osv.
Carsten A.

KF (''å''-versjonen): Tja, si det, men saklig sett et fornuftig spørsmål. Om jeg skal ta fram mine aller minste teskjeer, er ''å''-versjonen ''Flatekvål'', mens ''a''-versjonen er ''flatekval''. Skal det bli orden på sakene, må man jo skille det ene dobbeltmenneske fra det annet, syns jeg.
MVH CA
Kai F.

takk for at du informerte meg om dette. la denne diskusjonen gli fra oss nå, hva. Jeg har ordnet opp med FotoDotNo. Min andre konto er slettet og jeg har forklart situasjonen. For de som måtte ta dette opp alvorlig (det jeg har gjort), så vet dere at alt er ordnet opp med rette vedkommende.
kai
Vemund L.

KF: i din komentar rettet mot AC(CA?) skriver du :
At jeg legger meg på rygg og tar kritikk til etteretning, betyr ikke at du har noen som helst rett til å fortsette kritikken.

Jeg hadde satt pris på om du sluttet med slikt tåkeprat. Som allerede nevnt, vi lever i et land med ytringsfrihet, det innbærer at folk ''har rett til'' å utale seg om akkurat det de vil. På tide at du får det inn i hodet ditt!!!

Vemund
Kai F.

Vemund, jeg forstår ikke hva du tåkeprater om. Alle har lov å si hva de vil. OGSÅ JEG. Det virker som om du bare har EKSTREMT lyst å si noe i denne saken. Hva enn du måtte tro, så er jeg ikke dum og trenger ikke få beskjed fra deg at jeg skal få noe som helst inn i hodet mitt, takk.
MVH kai
Vemund L.

Om du ikke forstår hva jeg ''tåkeprater'' om, kan du eventuelt lese komentaren min på nytt, atlernativ få noen andre til å forklare....det er egentlig ganske lett å forstå.

Du skriver følgende i din egen komentar her inne:

At jeg legger meg på rygg og tar kritikk til etteretning, betyr ikke at du har noen som helst rett til å fortsette kritikken.

Mitt poeng er like enkelt som det riktig: Slike utalelser er tåpelige, av allerde nevnte orsaker, med klare lov-hjemler til å dokumentere mit utsagn.

Du skriver riktignok nå at alle har rett til å si hva de vill, et skritt i riktig retning, du har tydeligvis forstått hva jeg mente, det virket ikke slik på din oprinelige komentar.
At jeg har lyst til å utale meg, kan forsovidt være riktig, jeg har gjerne det, om en sak engasjerer meg....ser ikke noe galt i det, og utfra din siste komentar,gjør ikke du det heller(?). På tide å bestemme seg, kanskje?

vemund
Kai F.

herregud...
Vemund L.

Om du finner hjelp der, er selvsagt et tro-spørsmål, selv ville jeg vel anbefalt deg å gå litt i deg selv.
Vemund L.

hmmmmm...mine senere komentarer bygger nok noe på flise-spikkeri, det er nok ment som en talemåte, og si at ''du har ikke rett til'' osv, burde kanskje ikke vært tolket fuldt så bokastavelig av meg. Blir altid svært provoset av sånne utalelser(det har vell kommet tydelig fram), jeg synes som nevnt at de er svært tåpelige, men jeg inrømmer og beklager herved at jeg hisset meg unødig mye opp.

Vemund
Haiman A.

I know what we can do! We can all shake hands and become friends!
Yeah!

::Haiman::
Vemund L.

Ja, jeg er nok enig med deg, HA....forøvrig er det jo også synn å krangle med en med slik god smak, når det kommer til kamera:)

Vemund
Kai F.

Yes. den er jeg med på
Im a lover, not a fighter.
sorry jeg også, vemund
nå ser vi på bilder og koser oss. det synes jeg er utrolig interessant. Jeg har blitt helt hektet på fotodotno.
kai
Vemund L.

:)
Claus S.

PUHA - det var en lang diskussion at komme igennem. Og heftig var den også ind imellem.
Fotografi er formidling af noget godt eller ondt (dårligt) - fotografi er fotografens måde at fortælle historier på. Fotografi skal provokere, glæde, vække vrede - fotografi skal ''røre'' betragteren.
Et fotografi er ikke nødvendigvis fotografens mening om dette eller hint - men fotografi er fotografens oplevelse af det han/hun har set, og som fotografen formidler videre til den der ser på fotografiet.
Beskueren kan ''røres'' af billedet på en god eller en dårlig måde, en god eller dårlig følelse. Det er helt ok, og må grundlæggende være meningen med billedet.
Kritikken må gå på indholdet af billedet og ikke på at fotografen har fastholdt en bestemt situation i sit fotografi. Om det var fotografen der skulle have kritikken for at have trykket på udløseren, så ville der være tusindevis af fotografer der skulle kritiseres. Fotografi er dokumentation, dokumentation for eftertiden, for vore børn og deres børn etc. Derfor må vi aldrig stoppe med at fotografere heller ikke hvis motivet rører os med en dårlig følelse.

Kai, lad billedet blive og lad det røre ved vore følelser og lad billedet fortælle historien.

Med venlig hilsen

Claus
Avsluttet .

Ja ja dette var utviklet seg til en spennende diskusjon.
CS: jeg er helt med på den at et fotografi skal kunne glede, vekke sinne, provosere eller være rørende.
Men man må kunne få reagere og ha en mening om innholdet i bilde like mye som man har en menig runt det tekniske.

Også var det dette med at jeg la ut denne mailen.
Hadde det vært et personelig kjærlighetsbrev, ja da ville jeg aldri lagt det ut.
Men den mailen jeg fikk privat følte jeg hørte til i diskusjonen på dette bilde.

Jeg er egentlig en veldig snill jente...
Haiman A.

Ja se der ja;o) Nå har vi det koselig dere:)
Det skal jo ikke så mye til.

Vi skulle ha sittet i Pentagon vi vettu. Det hadde ikke vært mye krig da;o)

::Haiman::
Vemund L.

Haiman: kan jeg få lov å minne om at pentagon nylig er blit brukt som nød-landings-stripe for terorister...
Jeg kan forsikre deg om, at om jeg hadde sittet i pentagon, hadde det vært full krig for flere dager siden:)
Jeg er svært lite medgjørlig, når det kommer til eksplosjoner i min umiddelbare nærhet.

Vemund
Haiman A.

Hehe!!!!!!!!!!!!!!!! Come to think about it. You are absolutely right!

I take that last statement back:)

::Haiman::
A S.

Nå skal jeg skrive noe helt utrolig rart...Og at det ikke kommer inn under meningsløse diskusjoner om et bilde og navnesurr, må jeg bare beklage. Vel. Tøft bilde Kai. Du har fanget en dramatisk situasjon på en god måte. Punktum.
Kai F.

takk, AS. Kommentaren varmet godt.
kai
Espen F.

Den kommer her. Dette er det beste bildet du har lagt ut. Tøft og dramatisk bilde!!!!
Kai F.

Takk, Espen. Den ventet jeg på.

mvh
kai ;-D
Lars-Anders M.

Fin bild.
Avsluttet .

Unnskyld meg, men hva er det som gjør dette bildet kontroversielt?
Karl Andreas W.

jeg legger meg i støvet for 60 andre kommentarer, men ærlig talt synes jeg ikke dette bildet var så veldig bra. min mening.
miguel a.

Oj dette var en lang diskusjon.... Jeg gadd ikke å lese alt.
Sånne bilder bör man kanskje väre litt forsiktige med å legge ut for det kan vekke stärke föleser hos noen mennesker. selv om jeg kommer fra Spania stötter jeg ikke Tyrefekting. Men det er en lang tradisjon i landet og tradisjoner er vansklige å bryte.

Miguel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu