Vann mot vinter
Bildet gjev ein siste helsing av ope vassdrag, før frost legg røslane me her ser i dvale.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-09 17:51:28
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-12-09 17:53:58
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • EF75-300 mm
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/22
  • Lukker13s
  • Filmtyperaw 400 iso
  • Nei
  • AnnetPå stativ, etter mørkets frambrudd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger450
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_116349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Camilla H.

Nydelig bilde;) gir bra stemning, litt trollsk:)

-Camilla:O)
Per Ove H.

Vakkert bilde - liker slike motiv kjempegodt! Bra valg av blender/lukker - ser ut til at du har truffet perfekt.

P.
Torbjørn K.

Fint vannbilde. Kunne tenke meg et litt tettere utsnitt ned mot høyre hjørne. Som Per Ove sier, er eksponeringen veldig bra.
Line N.

Kjempe nydelig!!
Fasinerende...

-Line-
Jan-Eilert P.

Hei Anita

Ja nå fekk du lagt ut første bilde. Ingen dårlig debut på dotten dette. Skarpt og flott bilde av frossen bekk med fin fargetemperatur. Komposisjonsmessig skulle jeg ønske at du hadde vridd kamera ørlite ned og til høyre, slik at sirkelen hadde kommet i det gyldne snitt.

Jan-Eilert
Avsluttet .

Fasinerende og trolsk..Bra!!
Inge S.

Likte dette veldig godt.
Flott bilde!

Inge
Avsluttet .

Fint bilde, godt lys og fine farger.

Men jeg ville kuttet ganske mye på toppen - det er motivet i nedre del som gjør bildet etter min mening. Og det er et kjempefint motiv!
Rune H.

Trolsk og fint :)
En meget flott start her på foto.no!!
Velkommen - og lykke til videre!
Rune :)
Anita P.

Oy! Her har det vore mange inne og sett! Takker alle for tilbakemeldinger!!!
Masse positiv kritikk også, og rektig fulltreffer med blender/lukker ser eg. WOW! det var nokk ein deil flaks, men takker mykje for det, har hat ein god læremester i brodern, så takk til deg også Jan-Eilert!

Torbjørn ang. beskjæring av bildet ned mot høgre hjørne så har eg faktisk ikkje vurdert det, prøve det? Ja takk! Når det gjeld å beskjære i høgda så er eg meir usikker, men det kan da bli meir balanse ettersom knipset ikkje innbefatter meir enn akkurat dette og det vipper litt ned mot høgre. Skal eg behalde lengdeformater er eg noko usikker, likar nemleg at vatnet renn mellom to faste punkt. Sjølv om det faste punktet øvst i v.hj. er lite. Det er uansett artig å sjå mulighetane, kanskje det blir løysinga,, så takk til deg også Anne Gro!

Har hat det litt hektisk i det siste og ynsjker seinare å komme med tilbakemelding hyppigere. Mangler også viktige program ennå slik at eg kan jobbe med bilda. Tid gjeng fortare enn vona, og eg som personlig avtrykker får inga resultat på denne måten. Nå blir det spanande om bilde nr.2 blir like godt motteke? :-) Spent!

Anita

Morten G.

Hei Anita

Jeg hørte i dag (17 mai) at du var fotointeresert. Det viste jeg ikke. Jeg skal ta en tur ned en dag så kan vi snakke mer om temaet, men vedr. bildet ditt her så syntes jeg ikke du skal endre utsnittet i toppen. Sett med mine øyne så er versjon 1 et flott utsnitt. Ditt eget resonement om at vannet renner ''mellom'' noe er riktig tenkning.

Jeg har sett på tinfos bildene dine også og du må bare fortsette Anita. Du har øye for komposisjon og skal jeg råde deg til noe så må det bli å lytte mest til ditt eget hjerte og magefølelse. Her inne vil du få mange varierende svar, men flesteparten er bare synsing fra folk som egentlig ikke har hverken evne eller kunnskap til å si noe som helst om bilder. Selvsagt finner du også mange flinke her, spesielt på teknikk etc. Men sorter hva du tar med deg videre.

Komposisjon handler om ditt uttrykk. Du får ikke utviklet deg hvis du skal forsøke å gjøre bilder på andres bildesyn. Drit i hva folk mener og fordyp deg i ditt eget utrykk. Jeg ville mye heller viet min tid på å se på andres bilder og evaluere det du ser for deg selv, enn å bruke tid på synsing fra andre om du har beskjært riktig. Uansett så er det slik at utrykket ditt må komme fra magen for å være ærlig. Det er når du har lært deg å ta bilder (komponere bilder) med magen at du kan utvikle utrykket ditt.

Her på dotten er folk stort sett veldig fokusert på utstyr. Utstyret er bare et verktøy, det er det komposisjonsmessige som betyr noe for om det du gjør er bra eller ikke. Klisjene er det nok av, kopiene også. Tinfosbildene dine er mer kreative enn mye annet her inne på dotten.

Stå på, jeg stikker innom en dag å hilser på dere.

mvh
Morten Gjerde
www.mortengjerde.com
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu