Familie portrett
Bildet inngår i albumet natur i Trøndelag -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36081} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stein Rune B.

Artig
Nils B.

Igrunnen ganske ok. Treffer medlemmene av denne store familen stort sett over hele jæren. Noen av disse smaker dessuten ganske bra. (De skulle bare vist)
mvh Nils
Erik R.

Hjelp! Sauer er psykedeliske, og her ser de også litt farlige ut. Bra fanget, liker spesielt oppsynet på den nærmeste...
Tom A. T.

Bra ''familiebilde''. Du har i alle fall klart å få alles oppmerksomhet rettet mot deg.
mvh Tom T
Marcelo V.

Jeg må neste si at disse individene er virkelige fasinerende. Den nærmeste var lederen, tror jeg. Hun begynte å gå mot meg og da følte resten etter.
Takker for kommentarer.
Hilsen
MV
Toini B.

En gang ble jeg forfulgt og etterhvert jaget av disse skapningene. Jeg var vel rundt 10 år, men husker fortsatt redselen jeg hadde. jeg var sikker på at jeg skulle bli drept. De var mange og de var skumle....men mest av alt sultne. Jeg trodde nesten de var sultne på meg, for de jaget meg lenge, de stanget bort i meg, men det var nok posen min med frukt som fristet;) ( de pleide å få grønnsaker og sånn av eierene, dvs, min tante og onkel, og de ble bært dit i nettopp....plastposer)

Artig bilde!

toini:)
Birte Susann U.

Ååååååå eg elsker sauer! Alle sauer som jeg treffer på, kaller jeg for Belbert, så jeg må bare si at dette var en herlig gjeng med Belberter :)
Ragnar W.

Får assosiasjoner til en film av Luis Bunuel, men jeg husker ikke hvilken. Iallefall så invadeterte sauene nærmest et hus. Kanskje derfor jeg også synes sauene ser litt truende ut!

Bra bilde, men det ser ut til å ha fått litt hard komprimering?
Marcelo V.

Takk alle sammen for kommentarer. Dette bildet er tatt med Fuji Sensia og gjørt til S/H. Har brukt USM for å øke kontrasten og kornet. Bildet er preget av for hard behandling. Men budskapet skal være litt truende som RW sier.
Hilsen
MV
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu