Why - Sort Of
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger549
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59209} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Jostein M.
Fin rødfarge dette. Liker linjene. Joda bra dette. Har du engelske røtter siden du har en tendens til å ha engelske titler på bildene dine:-)?
Mvh
Jostein
Kim H.
Dette likte jeg. Fine linjer og et organisk uttrykk. Veldig mykt.

mvh Kim
Birna R.
På sett og vis, ja (svar på ditt spørsmål). Det er gode grunner til det meste jeg gjør, men ikke alt er det behov for å detaljere på fotodotno.

Opptaket er forøvrig med et ekstremt lyssterkt objektiv, på full åpning.
Birna R.
(svaret var selvsagt til Jostein, men Kim kom imellom)
Rune T.
Hei Bjørn

Nå har jeg sluttet å prøve å gjette hva det er du tar bilder av. Dermed lar jeg heller bildet slik det fremstår danne seg sin egen mening. Gir i alle tilfeller meg mere undring og spenning i forhold til bildene dine.

Da slipper ejg også å forsøke å gjette meg til hvilke grunner du eventuelt har lagt til grunn for nettopp denne bildepresentasjonen.

JEg liker kontrastene i fargene og symmetrien det grønne gir. Enkelt, rent og pent

Mvh

Rune
Svein B.
Utrolig renhet i bildet til tross for de skarpe kontrastene mellom rødt og grønt. Komposisjonen kler motivet.

mvh
Svein B
Hans-Gunnar H.
Hei Bjørn
Atom modell tenkte jeg på da jeg så bilde!
Men så bra macro har du vel ikke enda;)
Flott komp...fine linjer...bra farger...
MVH Hans-Gunnar
Birna R.
Nix atomer, men mulighetene mine til å få større forstørrelser har økt i det siste da jeg kjøpte et fotomikroskop. Har ikke fått dette helt på lufta, men det kommer.

Motivet er som vel de fleste naturinteresserte kunne gjette, en fugletelg (bregne) i tidlig vårfase, mot en bakgrunn av råtnende lauv. Blender 1.2 ''gjør'' noe med bildene som må oppleves.
Lars-Anders M.
Jeg trodde det var en paprika. men vakker var den. Stå på.
Arne S.
Meget gode farger og linjer, Bjørn!

Kunne tenkt meg en ørliten vridning i komposisjonen. Krysset litt lenger ned og horisontalen litt mer diagonal. Komposisjonen reddes likevel ved at horisontalen har en liten skjevhet. Regner med at det er bevisst.

Bra :) arne

Tore U.
Herlige farger. Liker også symmetrien i bildet. Flott utsnitt.

mvh Tore
Nils B.
Fungerer og stiller fantasien på en delikat prøve. Komosisjonen er jo litt utenfor det vanlige noe som gjør at spenningen stiger. Eventyrlige farger og nydeig klarhet.
mvh Nils
Roy S.
gikk rett hjem hos meg. Herlig
Marianne M.
Heia.... Flotte linjer og knallfarger. Stilig rett og slett. det er ikke så nøye med hva det er.........
Vennlig hilsen Marianne :-}
Erlend K.
Jeg trodde først det var f/0,75 - men f/1,2 er vel heller ikke å forakte... Spennende linjer og sterke farger, men jeg ble i grunnen sittende igjen med ''mangel på fantasi'' etter noe studering av bildet. Jeg liker samtidig utsnittet ditt.

Erlend
Inger Anne Maritsdotter V.
Forsåvidt fine farger, ser du eksperimenterer med abstrakte bilder;dermed kan vanlige landskapsbilder bli litt kjedelig for deg; jeg er glad i kunst også abstrakt;dette syns jeg ikke var noe særlig, helt ærlig!
Men velbekomme, hver sin smak:-)
mvh Inger Anne
Lars L.
Symetri, fargerenhet og fargekontrast gjør det spennende for min del. Forstår godt at stor blenderåpning ''gjør'' noe med bildene. Givende å jobbe med uten tvil.
Per R. G.
flotte linjer men det kunne vært mere skarpt i midten
Knut Ådne F.
Synes det forstyrrer litt at det grønne feltet til venstre i bildet er stort i forhold til de andre feltene. Litt beskjæring og jeg liker det...
Kai-Wilhelm N.
Nå i disse tider skal men være forsiktig med å si liker det.. o.s.v. Men litt skryt skal man vel tillate seg nå man synes et bilde er bra.
Dette er et bilde som går hjem hos meg, gode komplementærfarger, passe symmetrisk med det lille ekstra som ikke gjør det statisk.
Her forresten sett dette en eller annen gang tidligere. Det har ikke tapt seg.
mvh
-kai
Birna R.
K-WN: merkelig at du har sett bildet før, det lå bare ute på mine hjemmesider noen timer før jeg byttet det ut med et annet. men klart det er teoretisk mulig at du har sett det, ja.

om skarphet var alt som skulle til for å lage gode bilder ville fotografens liv vært en sammenhengende feriedrøm. heldigvis er det ikke slik. (kommentar til PRG)
Kai-Wilhelm N.
Det var nok der jeg så det :), for jeg vet at det var ditt bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu