En smakfull identitet
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 100mm f/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger684
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187843} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nanna E.

Teknisk sett veldig bra og skarpt, men jeg fikk noen smaksassosiasjoner som ikke stemte (kiwi og løk, huff). Kanskje det var meningen?

mvh Nanna
Trond S.

Hei.

Joda, skarpt og fint - men du tarff ikke meg helt. Teksten ville jeg løftet litt, for å unngå å få den midt på overgangen mellom bildene. Bakgrunnene er vel like, men kamera høyde eller motiv er forskjellig, dermed oppleves bakgrunnene som ikke identiske. Hvis du skjønner hva jeg mener.

Jeg må vel også si at samksassosiasjonene ikke helt stemmer, men som Nanna sier - det er gjerne meningen.

Svane
Espen M.

God idé, likar fargene, men eg klarer ikkje heilt å plukke opp budskapet... Reklame for grønnsaker?
Ser du har invistert i 5D, gratulerer! Ein liten ulempe er jo at det har så mange megapixler at det er veldig kresent på optikken. Dette bildet hadde nok blitt ein god del skarpere viss du hadde brukt Sigma sitt 105mm 2,8, og ikkje Canon sitt.
Oda H.

Hei!

Til Espen: tviler på at det hadde blitt ''en god del skarpere'' med sigma sin 2,8. Har sjølv testa dei kjapt opp mot kvarandre og skarpheten var til Canons favør etter mine auge:) Men bildet kan nok skarpast opp meir enn gjort her.

Smaks-assosiasjonane er ikkje tilsikta, det eg er vil ha fram er ''dna'et'' i mønsteret til dei ulike grønnsakane. En smakfull identitet er reklame skal treffe alle som ønsker å bygge identitet og en merkevarplattform, dvs egenreklame for mediebyrå. Men, sidan eg var nødt til å forklare, står den kanskje ikkje sterk nok?

Til TS, bakgrunnen trenger vel ikke å være heilt identiske?
Har prøvd ulike varianter i forhold til tekstplassering, endte opp med denne fordi den var meir interessant og kontrastfull, trekker linjene til delt identitet pga av at teksten er delt opp av flatene..

Oda
Espen M.

Hehe, kommentaren min angåande optikken sa eg berre for å tulle med deg, nettopp på grunn av testen din! :D Du må ikkje tru på alt eg seier...
Men for å vera litt seriøs då... etter å ha lest ''forklaringen'' til biletet, så trur eg det kan fungera som eigenreklame for eit mediebyrå. Eg klarer altså ikkje å tolke reklamen slik den fremstår her, men blir den plassert i ein kontekst, enten i ein brosjyre, eller i ein reklame med firmanavnet under, kan den fungere. Og eg trur det er lurt med eit bilde som må tolkast litt, som ikkje er for åpenlyst. Stopper folk opp og tenkjer litt, har bildet utført sin misjon, meiner eg!
Oda H.

Tok ikkje spøken eg:) hehe
Er ein smule hårsår når det gjeld foto

Enig med at bilete som må tolkast har høgast verdi. Godt sagt Espen!
Avsluttet .

Dette er så kult at jeg ikke orker å kommentere det ytterligere! Kan nok med fordel rendyrkes enda mer, men det er veldig sterkt slik det er nå.
Oda H.

Takk for det:)

Er ikkje heilt sikker sjølv på bildet i seg sjølv, men synest det funkar bra med tittel/tolking.
Siv D.

synes du er dyktig med lys.
Roy E.

Skarpt og fine farger, men det var synd ikke bakgrunnene stemte
overrens med hverandre på 2 og 2 av bildene.

Har du ikke brukt samme punkt til å skyte alle 4 bildene?
Syntes lyset var litt ujevnt i forhold til hverandre.

Mvh.: Roy


Oda H.

Nei, desverre så brukte eg ikkje stativ. Det burde eg gjort for å få lyset heilt jevnt.

Oda
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu