Suget
Klistra til asfalten på Stord sida av Bømlabrua
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-24 11:59:41
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon 300D
  • Canon EF 17-40mm f/4L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger752
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151888} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
hihi - ser ut som en i teksnisk etat har fått det for seg at han kan male bedre striper enn sin kollega som var der i fjor.

Flotte farger . . men jeg hadde ikke satt det på skrå -syns bildet er spennende nok uten :-)
Kjell Ruben S.
Fargene og kontrastene er perfekte, di gule midt stripene leder blikket inn i bildet. Jeg syntes det var kult når det var skjeft, men jeg tror sissel har rett i at det ville nok bli nesten like kult uten skjevheten.

Vennlig Hilsen
Kjell Ruben Strøm
Vidar V.
Jeg liker også bildet. ''Suget'' inn mot broen forsterkes av den gule stripen, men vel så mye av skogen på begge sider som er i siluett. Inni alt det svarte ser vi at en del av brospennet er belyst. Dette fokuset er på riktig sted i forhold til ''tredjedelene''. Kontrasten blir ikke mindre av de hvite skyene.

Først tenkte jeg også at bildet ville bli like spennende uten skråstilling. Jeg prøvde å rotere bildet i Photoshop og fant ut at det ble veldig symmetrisk og litt kjedelig.

Jeg synes bildet er bra sånn som det er!

-Vidar
Stine J.
Skikkelig sug innover i bildet mot broen og den fine himmelen. Gode, mettede farger. Litt usikker på skråstillingen, gir bildet et litt urolig preg samtidig som det forsåvidt tilfører det noe. Hmmm... Usikker. :-)

mvh Stine
Eirik D.
Bildet må være skjevt ellers så får du ikke den gule midtlinja til å gå fra hjørnet og inn mot midten og da ville mye av bildet vært borte...
Kanskje du kan prøve med andre fargenyanser...?
Eirik H. U.

Kult, dette. Og for all del ikke hør på dem som sier at det ''blir like bra uten skråstilling''! Det er linjene som gjør bildet. Kanskje synes jeg at symmetrien burde vært der også i øvre høyre hjørne, dvs at hovedlinja gikk fra hjørne til hjørne. Det kan i så fall løses ved å kutte i høyre kant.
Arne S.
Diagonalen er fin, men jeg er ikke enig med Urke i at den bør gå fra hjørne til hjørne. Det vil oppleves mindre dynamisk. Den viste løsningen synes optimal i mine øyne. Litt mindre blåfarge i øvre del av himmelen, alternativt sorthvitt-himmel, foretrekkes. Slik den nå er presentert stjeler himmelen visuell kraft fra den gule linje.
Arnt Ove J.
Dette var strålende.
Meget bra med skråstilt komposisjon.
Friske farger, kanskje litt i overkant ?

Arnt Ove
Helene E.
Oj, oj, jeg sitter med en følelse av å bli dradd innover i bildet - bra effekt du har fått til med linjene. Skråstillinga ga en forsterket følelse av at her har ikke jeg kontrollen.

Helene
Oda H.
Takker for alle kommentarar!

Skal prøve med ulike fargetonar på himmel. Mulig det blir litt for skrikande med kontrastfargane blått/gult slik det er nå, men det har sin effekt. Suget forsvinner totalt om ein ikkje skråstiller det, så det forblir slik det er. Om eg skråstiller biletet slik at diagonalen blir ''perfekt'' vert det for statisk igjen, slik Arne Strømme er inne på.

Dag J.
En bra løsning på et mye brukt motiv. Nydelig struktur og farger. V1 takk.
Zafar I.
utrolig bra bildet. Likte det veldig godt. Sterke farger og bra kontraster.
Likte også at det står på skrå. Får en bra dybde følelse her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu