Barnehender
Eg er så fasinert av små barnehender. Blir liksom aldri lei av å sjå på dei... Eg veit ikkje heilt om det passar å legge dette bildet ut her, men eg prøver like vel.
Det hadde nok blitt finare hvis armane på gensaren ikkje hadde vore med.
Bildet inngår i albumet Leo -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-27 12:35:31
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus u400
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger334
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102325} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Fred S.

Hender er alltid et spennende motiv: gamle, rynkete hender gjør seg kanskje best i svart/hvitt, små barnehender kan godt vises i slike avdempete farger som her. Synes ikke det spiller så stort rolle med den kanten du nevner. Helt OK bilde; hvorfor skulle det ikke passe å legge det ut her ? (Hvis du kikker nøye gjennom utvalget finner du mye som egner seg adskillig dårligere enn dette.)

vh fred
heidi p.

Klart og fint bilde med et behagelig lys.Deler din fasinasjon av små barnehender.
Erland P.

Hej
Meget sødt lille bilede,tænker så tit over når jeg ser disse små,at sålille har man selv været engang man tror det næsten ikke vel :-))
MvH
erland
Avsluttet .

Hei!
Jeg er enig med Fred; vær ikke redd for å legge ut bilder på foto.no! Det eneste jeg ville gjort med bildet er å ha med litt mer av den høyre hånden, hvis det er mulig.

mvh
Bente
Anne-Grethe S.

Takk for tipset, Bente.
Eg synest det skulle ha vore meir luft over og under, men ville ikkje ha med meir på sidene. Har berre tilgang på eit enkelt bildebehandlings program for tida og der kan ein ikkje lage bilda kvadratiske...

Anne-Grethe
Avsluttet .

Hei, Anne Grethe og takk for kommentar på mitt bilde...
Dette passar som fot i hose på foto.no!
Eg ville kanskje prøvd ein svart/kvit-versjon. Kunne du kanskje prøve å ta same biletet ein gong til mot barnets nakne mage? Trur biletet gjer seg betre utan klede på i heile tatt. Fin fokusering!

Likte det kjempebra. Fine, koselege bilete du har her ellers også.!
Avsluttet .

Hey

Nydelig. Passer slik det er, men er sikkert også fint i svart/hvitt. Øyet som ser. Lyset er flott, du er absolutt inne på noe.
Liker best V2

Ingen bilder ''passer ikke'' på foto.no. Man er her for å få kritikk på bildet, ikke bedømme det du liker å fotografere. Skal selvfølgelig ha en viss ''kvalitet'', men hva du liker å ta bilder av, er ene og alene din sak. Det burde ALLE huske på når de kommenterer bilder. Se på det tekniske, smaken er forskjellig for de fleste!

Laila
Nikolai E.

Dette bildet dukket opp igjen, har ikke sett det før nå. Du har jo fått bra med kommentarer så kanskje litt overfløding at jeg slenger meg på...
Til dette motivet synes jeg det kvadratiske formatet passer ypperlig, det formatet skal formidle ro og harmoni, heter det. Men i v1 har du kuttet venstrehånden (høyre i bildet), og det er rettet opp i v2. Så en kombinasjon av v1 og v2 kanskje? Bløte hudtonene kommer fint fram, passelig skarphet. Rett og slett et pent bilde som man kan dvele litt ved.
Karen Marie K.

Hei Anne-Grethe! -Følger ditt eksempel med å kommentere gamle bilder..... Jeg så det siste bildet du har lagt ut her, og så bladde jeg nedover og fikk se dette. Synes faktisk dette ''hender'' -bildet er bedre enne det siste. Jeg er også fasinert av hva hender kan fortelle, og i dette bildet ser de nydelige barnehendene helt naturlige ut. Akkurat så myke, lubne og deilige som man vet de er. Likte versjon 1 best. Lurer også på hvordan detr hadde gjort seg i s/h - tror det ville passet bra det og. Det andre bildet ditt av hender synes jeg ble litt anonymt, og, for min smak, for lyst. Synes dette bildet forteller mer, og synes faktisk at klærne ikke er sjenerende. Kanskje fordi det har vært mye av hender med bar hud bak i det siste, så dette var litt annerledes.... Naturlig bilde med fint lys.

Mvh Karen Marie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu