Siste vinen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-03 14:29:31
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-11-03 14:44:59
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2005-11-04 15:14:18
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger547
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162914} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kyrre S. F.
Dette var spennende. Tenker litt på en blanding av Spøkelseskladden, Jesu siste måltid og Kristianiabohemen. Tror jeg kunne tenkt meg herren i laken plassert litt nærmere herren ved bordet. Ville gitt en enda sterkere ''nå kommer jeg og henter deg'' følelse. Dette ville jo kreve et litt mer kvadratisk format. Den hvite flekken i øvre del kunne godt vært litt mindre framtredende. Den ødelegger litt for linja mellom de to. BU-HU.
Cristina B.
Tusen takk.
Først trodde jeg lyset var viktig på veggen, men ser at det virker mer forstyrrende. Godt poeng fra deg.

Siste versjonen gjorde jeg litt lysere også, da dette med s/v er for meg litt vanskelig å bedømme. Noen ganger gjør det seg mørkt andre ganger lyst, blir ikke enig med meg selv der. Så alle tilbakemeldinger er til stor hjelp.

Gøy at det kan tolkes på flere måter, det er ikke noe som er vanlig med mine bilder. Innrømmer, at det er derfor jeg liker det selv.
Eli B.
Ja, dette kan tolkes på mange måter, er enig i tolkningene til Kyrre. Et virkelig spennende motiv, flott at du tør og har såpass fantasi. Kjempe bra. Jeg likte dette veldig godt, aller helst v3 versjonen. Den blåe gjorde ikke samme inntrykk, og i den første ble lyset på veggen forstyrrende. Utrolig flott!
Håper du kommer med flere spenningsbilder.
mvh Eli
Espen A. I.
Spennende, likte stemningen. Holder meg til de andres kommentarer.

Mvh Espen AI ;>
Hans Jacob H.
Jeg er ikke enig at lyset på veggen skal bort. Det kan være et vindu langt oppe på veggen, og jeg får følelsen av at det er inne i en borg eller stor sal, og pirrer nysgjerrigheten min ytterligere. Uansett gir det en dimensjon i bildet som går tapt i versjon 3. Dessuten blir 3-ern alfor lys i tonene. Mange detaljer i skikkelsen til venstre og rommet foran blir borte. Jeg ville heller jobbet mer med 1-ern, først og fremst øverst til venstre der det blir for lyst. Lyset bør heller konsentreres som litt mer kjegleformet med ''vinduet'' i midten som lyskilde.
Et spennende og mystisk bilde og et godt arrangement.
Cristina B.
Hei, takker igjen for veldig bra kommentarer.

Til Hans Jacob Haarseth, så ble jeg meget ivrig over ditt forslag.
Har nå sittet og prøvd en del for å få det til, men jeg er ikke helt fornøyd ennå. Tar pause, men forsetter når jeg kan, og håper igjen å komme med ny versjon.
Steinulf L.
Lyset hører med. Dramatikk så jeg hører orgelbruset. Morsomt å se at du prøver deg på en annen genre. Synes dette fungerer bra, gir mange fortolkningsmuligheter. Fargeversjonen for meg.
Odd Tore S.
Jeg tror jeg skal være litt forsiktig med å nyte vin denne helgen etter å ha sett bildet ditt. Men egentlig ser ikke jeg det å drikke vin som det viktige her, men heller grunnen til å sitte slik alene og drikke seg stupfull. En tilsynelatende velkledd, men trist og tragisk skjebne.
Av versjonene her synes jeg v1 er den som formidler stemningen best. Det bør være ganske dystertmørkt i denne settingen. Mulig at det nedre høyre hjørne kunne vært litt lysere. Lyset i tåka plager meg ikke, men jeg tviler på at jeg ville savne det også. Det blir litt for diffust til å være mer enn en lys flekk, kunne vært en naken lyspære litt i det fjerne.
v3 blir for lys og mye av stemningen går tapt.
Jeg synes at du har jobbet både kreativt og teknisk godt her, vil også tro at dere hadde litt moro mens det hele sto på. Bra!
Odd Tore
Cristina B.
Igjen tusen takk for all verdifull hjelp. Dette har vært gøy.
Siste versjon er nok det beste jeg klarer å få ut av bildet, og jeg er nå fornøyd selv.
Til Odd Tore, det er nok ikke jeg som skal ha æren verken for forestillingen eller kulissene.
Bildet er tatt fra skuespill (Don Juan Tenorio) holdt utendørs, hver akt spilt på ulik steder i gamle historiske omgivelser i Vegueta i Las Palmas.
Forresten må jeg nevne, at jeg brukte iso 1800, og det blir slett ikke så kornete.
Versjon 4 har jeg etterbehandlet mye, dermed mer korn, men synes det kler bildet. For øvrig har jeg softet alle versjoner via gaussian blur.
Stine J.
Hei Cristina,

Jeg har vært innom og kikket på dette noen ganger, men ikke hatt tid til å kommentere på noen dager.

Jeg syns du har fått fram en meget spesiell stemning i v1. Den lille iso-støyen kler bildet og tonene er best i v1.

mvh Stine
Torbjørn K.
Hei

Ble egentlig veldig overrasket nå, ikke helt det jeg forventer å se fra deg. Min første tanke var at dette bare var ''grå grøt'' og jeg så egentlig ikke helt poenget med bildet.

Nå har jeg forandret mening :-) Synes du formidler en dyster og skummel stemning, og den ''grå grøten'' fremhver nettop dette. Jeg liker best v3, uten lampen. Kunne kanskje tenke meg bildet en anelse mørkere eller kontrastrikt, nettopp for å fremheve det tunge og dystre i bildet enda mer (men dog ikke så mye som i v4). Bra komposisjon!

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu