Tatt i Aldersundet på Helgeland. Jeg lurer på om dette funker?
Utstyr
  • Canon 1D MKII
  • 17-40 mm L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175603} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thomas K.
Fint bilde med klare farger øverst på bildet der solen lyser. Desverre litt fargeløst i nedrehalvdel, og treet får jeg ikke helt til å passe inn. Det skygger for mye av landskapet og skyene på himmelen bak.
Fred S.
Aldersundet i dag ? Regner med at dere har enda mindre snø enn vi har i Namdalen. Vel, uansett når det er tatt, pent i Aldersundet om vinteren også, ser jeg.
Selvet bildet er OK teknisk; men det er dette treet da. TK sier vel omtrent det jeg mener, og som jeg tror flere kommer til å mene; at treet og fjellet bak slår hverandre i hjel. Dette er et typisk '' stå alene i silhuett''-tre, og gjør seg nok best mot en nøytral bakgrunn ( himmel/hav/ horisont). Og fjellet bak ville på samme måte ha gjort seg best ''frittstilt'', i kompaniskap med de to andre.

vh fred
John-Tore G.
Hei, det var tatt i går. Blåste som fanden, og isende kaldt. Ser dere har de same tankene som meg selv her. Var treet jeg var usikker på.. Samtidlig er det jo sånn noen ganger at slikt kan gi dybde. Men var som sagt litt usikker angående dette. Farveløs forgrunn? tjaa godt observert for jeg har desaturert litt på forgrunnen. Den farven som var der først synes jeg ble litt merkelig mot den veldig blå bakgrunnen i dette tilfellet. Kanskje det var en tabbe, men uansett har jeg dette også uten treet så da får jeg vurdere farven på nytt.
Tusen takk for ærlige verdifulle meininger.
mvh John-Tore
ingebjørg fyrileiv g.
Treet er fint i seg selv, men jeg er nok enig med dere andre ang.plasseringen i
dette bildet. Fargene synes jeg fungerer bra. Fine skyer og lyset treffer godt på fjellene.
Fargen på forgrunnen fungerer hos meg siden den blir gjenntatt senere i bildet.

vh ingebjørg
Kurt S.
Treet er nevnt. Tror du hadde vunnet på et utsnitt hvor treet ikke kom med.
Det crasher for mye med bakgrunnen og hadde nok gjort seg bedre mot en ren bakgrunn.
Ellers ville jeg lettet litt på mellomtonene i forgrunnen.
Når dette er sagt så synes jeg du fikk til et severdig bilde av vakker natur.
Flott himmel.
Mvh Kurt
ingeborg w.
Jeg likte treet jeg da, synes det skaper liv i forgrunnen som ligger i skygge og ellers ville blitt kjedelig. Sålenge treet står foran det lille fjellet synes jeg det er greit, hadde vært værre om det sto foran det store. Ellers fin himmel og god dybde.
Stein Rune B.
Flott bilde skarpt - til å ha på vegg eller kalender.
John H.
Et bra bilde som funker greit nok, ellers hadde ingen brydd seg om å kommentere det. Men jeg ville nok ha tatt noen skritt til siden slik at treet ble frigjort fra bakgrunnen. Eller om det ikke er mulig, ikke ble med i det hele tatt.

Komposisjonens tyngepunkt ligger midt på, og det er litt uheldig. Prøv med mer himmel og mindre forgrunn neste gang, eller omvendt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu